Brit hundefoder

Hos Avifauna har vi Danmarks største udvalg til dine kæledyr. Vi har alt til både fisk, kat, gnavere og hunde. Specielt sidstnævnte sælger vi meget udstyr og mange produkter til. Vi har et stort udvalg af hundefoder, blandt andet fra mærket Brit. Det er vigtigt at give sin hund det rigtige foder. Derfor kan du læse med her og blive klogere på, hvad der er godt for din hund.

Hundefoder i god kvalitet fra Brit

Det er meget vigtigt at vælge noget godt foder til din hund, da det er hele forudsætningen for dens velvære og helbred. Et af de førende mærker indenfor hundefoder er Brit. Og du er så heldig, at du kan få fingre i dette lækre produkt hos os. Med Brit Care foder, får din hund godt kvalitetsfoder, som indeholder alle de ting, den har brug for.

Der er mange forskellige smage at vælge i mellem, når du køber dit Brit Care hundefoder. For eksempel denne Brit Care Endurance Duck & Rice, med en lækker smag af and og ris, som din hund helt sikkert vil elske. Har du en hvalp, kan du også købe Brit Care Puppy Laks & Kartoffel. Dette er foder, der indeholder alt det, en hvalp skal have for at vokse ordentligt. Har du en hund, som godt kunne bruge at tabe lidt kilo, så kan du også prøve Brit Care Dig Hypoallergenic Wieght Loss, som er til hunde af alle racer med et overvægtsproblem.

Fordele ved Brit foder

En af de store fordele ved foder fra Brit, er, at de har foder der passer til alle racer, aldre og ernæringsmæssige behov. Derudover anvender de højkvalitets ingredienser i deres produkter. Dette betyder, at firmaet bag Brit foderet bestræber sig på, at foderet indeholder de nødvendige næringsstoffer, uden at have et indhold af kunstige farvestoffer, konserveringsmidler og smagsstoffer. Foderet fra Brit indeholder derimod mange vigtige vitaminer og mineraler, som er vigtige for, at din hund kan holde sig sund.

På forkant med ernæring

Brit forsøger hele tiden at forbedre deres produkt. Med dette foder sikrer du dig derfor, at din hund hele tiden får noget af det bedst mulige foder på markedet, når det kommer til, at de ernæringsmæssige behov er dækket ind.

Tilmed har foderet fra Brit mange forskellige smagsvarianter. Dette kan være med til, at din hund ikke bliver træt af foderet, som man ellers ser med andre foderformer på markedet. Som er med til at give dig en glad og energisk hund.

Hunde med specielle behov

Hvis du har en hund som lider af forskellige allergier, har overvægt eller fejler noget andet, så står foder fra Brit også til rådighed. På vores hjemmeside finder du produktbeskrivelser af foderet fra Brit, som kan være med til at hjælpe dig med at finde lige det, som din hund skal have. Foderet til specielle behov er udviklet i samarbejde med dyrlæger, og der er derfor taget højde for diverse ting.