Hest

Hos Avifauna har vi en masse til dig, som ejer en hest, eller går til ridning. Når man ejer en hest, betyder dens ve og vel rigtig meget - det ved vi også hos Avifauna. Derfor sælger vi en masse gode produkter til heste, så de kan få det bedst mulige liv og helbred.

Hestefoder i høj kvalitet

Vi sælger hestefoder fra mange forskellige mærker. Fælles for dem er, at de alle sammen er i høj kvalitet, så din hest kan få det bedst mulige foder. Vi sælger for eksempel hyben i bio kvalitet, som indeholder meget C-vitamin. Dette er med til at hjælpe den naturlige reparation af beskadiget væv, som hesten eventuelt måtte have. Derudover sælger vi også hestefoder fra mærket Salvana, som blandt andet fås i en magnesium- og zinkversion, der er med til at give din hest de nødvendige tilskud.

Det rigtige foder er vigtigt

En hest er et stort dyr, og derfor skal den også have meget at spise. Som hovedregel siger man, at en hest minimum skal have otte timer til at spise i døgnet. Men den skal også maksimum have omkring 3 kilo kraftfoder om dagen. Det bliver hurtigt til meget hestefoder, derfor er det en fordel at handle hos Avifauna, da vi har gode priser.

En hest har behov for tilskud

Hestens fordøjelsessystem er lavet til at kunne fordøje store mængder foder. Men derfor er det ikke nødvendigvis nok kun at fodre din hest med grovfoder. Tilskud til heste er vigtigt, da grovfoder som regel ikke indeholder nogle af de helt essentielle næringsstoffer, som en hest også har brug for. Dette drejer sig for eksempel om en række vitaminer, proteiner og mineraler, som du heldigvis kan købe hos Avifauna. Vi sælger blandt andet tilskud fra mærket Equidan, som er kvalitetsprodukter til heste.

Stort marked for hestefoder

På markedet findes der mange forskellige slags hestefoder, og derfor sælger vi også mange forskellige mærker hos Avifauna. Et af de gode mærker er foder fra Nordic Horse, som går meget op i at bruge naturens egne produkter til deres hestefoder. Priserne på foder fra Nordic Horse ligger på omkring 300 kroner. Hvis din hest bare skal forkæles lidt, er det også muligt at købe nogle godbidder fra Aveve til blot 69 kroner.

Forskellige behov

Ingen heste er ens, derfor er der også forskel på hvilke tilskud, de forskellige heste skal have. Hvis din hest sveder meget, kan det være en god ide at give den et tilskud i form af flydende elektrolytter fra Nettex. Når en hest sveder, kan den nemlig risikere at svede en masse af de gode salte ud af kroppen såsom natrium, klorid, magnesium og kalium. Dette kan du forebygge med elektrolytter.