Tyggeben/-pinde

For rigtig mange hundeejere er hunden menneskets bedste ven. Når familiens gode og trofaste ven skal forkæles med lidt lækkerbiskener ud over den sædvanlige, daglige ration af tørfoder, er godbidder ofte et godt bud. Godbidder og snacks bruges dog i mange forskellige situationer udover forkælelse. Hvis fx din hund skal lydighedstrænes eller belønnes efter en god gerning, er godbidder ofte et sikkert valg.

Et klassisk valg af godbidder er de velkendte tyggeben og -pinde. Disse tyggesnacks kommer med flere fordele i forhold til din hunds sundhed, velvære og aktivitet. Så skal du have opfyldt snackskabet til din hund, så tag et kig i Avifaunas store udvalg af tyggeben og -pinde. Hos os finder du tyggesnacks i et hav af forskellige smage og udformninger. Du er dermed sikret at finde den rette snack til din hunds præferencer. Gå på opdagelse i vores sortiment nedenfor, og find din hunds næste favoritsnack.

Fordelene ved tyggeben og -pinde

De ernæringsmæssige fordele ved naturlige tyggeben og -pinde er blandt andet de vitaminer og mineraler, tyggesnacks indeholder. Disse supplerer hundens kost og bidrager til den generelle sundhed. Et plus er også, at tyggesnacks findes i et væld af smagsvarianter, så du kan købe lige den smag, din hund elsker, og styre udenom de smage, din hund elsker knap så højt. Se fx vores populære Dogman Tyggepinde, som fås både med smag af kylling og and.

Udover de ernæringsmæssige fordele, bidrager tyggeben og -pinde også til en god tandpleje hos din hund. Benene/pindene reducerer nemlig tandsten og fjerner plak og madrester. Denne type snacks er også med til at underholde hunden i længere perioder, hvilket kan være meget nyttigt, hvis din hund ofte er alene hjemme i flere timer.

Er du på udkig efter andre alternativer?

Fortvivl ej! Hos Avifauna finder du et bredt udvalg af godbidder til hunden, uanset om din hund er til naturlige snacks, kornfrie snacks eller et helt tredje alternativ. Har din hund fx problemer med maven og fordøjelsen? Så er vores kornfrie snacks sandsynligvis et godt bud på lækkerier til din hund. Kornfrie produkter er nemlig baseret på andre kulhydrater end korn, fx kartofler eller ærter, som ofte er nemmere for hunden at fordøje. Ved at fodre din hund kornfrie snacks og foder mindsker du dermed risikoen for oppustethed og diarré.

Vi fører også et bredt sortiment af naturlige snacks, som har flere fordele. Disse snacks indeholder ingen tilsætningsstoffer såsom farve- og smagsstoffer. I stedet er godbidderne baseret på kvalitetsprodukter, som fx grøntsager og fisk, hvorigennem hunden får essentielle næringsstoffer som proteiner og fibre. Som ejer sikrer du dermed din hund en sund og nærende kost, uden at du behøver at spæde til med kosttilskud.

Har du brug for hjælp?

Hos Avifauna er det vigtigt, at vores kunder får den rette hjælp og sparring, så de ender ud med et køb, de bliver glade for! Derfor står vi til rådighed alle hverdage over både mail og telefon.

Brænder du inde med et spørgsmål, eller vil du vide mere om vores produkter, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi vil så gerne hjælpe og guide i den rigtige retning. Vi glæder os til at høre fra dig!