Equidan

Hos Avifauna har vi et stort udvalg af ting til dine kæledyr. Om du har en kat, kanin, hund, fisk eller en hest er underordnet. Vi har, hvad du skal bruge. Folk, som har en hest, ved hvor meget arbejde det kræver, når det kommer til foder, tilskud, vitaminer, pleje og meget andet. Denne byrde vil vi hos Avifauna hjælpe med at løfte. Derfor har vi samlet en masse gode produkter, som kan give dig en gladere og sundere hest. Vi sælger blandt andet produkter fra mærket Equidan, som du kan læse mere om her.

Tilskud til hesten med Equidan

Når det drejer sig om produkter til din hest, er der en hel masse forskellige på markedet. Vælger du noget fra Equidan, er du sikker på at få noget, der er kvalitet. Mærket har også en serie kaldet Equidan vetline. Dette er produkter, der kun sælges gennem dyrlæger og nogle foder- og rideudstyrsbutikker i Danmark, herunder hos os.

Af Equidans produkter er det blandt andet muligt at få tilskud og vitaminer til heste. Det er et stort dyr, som ikke altid kan få den rigtige mængde næring gennem almindeligt foder. Derfor kan man give den et tilskud eller ekstra vitaminer, så den er helt i balance. En hest kan have svært ved at performe til stævner og andre vigtige ting, hvis den ikke er i balance.

En sund hest

Hos Avifauna sælger vi blandt andet Equihusk loppefrøskaller, som kommer i beholdere af 2500 gram. Dette er loppefrøskaller, som er gode til at forebygge sandophobning i din hests tarm. Derudover kan det også blot benyttes, som et helt almindeligt tilskud. Det er vigtigt, da en hest i en fold let kan komme til at indtage sand ved en fejl, hvilket kan betyde, at dens fordøjelse bliver dårlig. Dette produkt er blandt andet en del af Equidan vetline serien.

Udover nævnte sælger vi også Equihoof health, som er et tilskud til heste, der kommer i en beholder af tre kilo. Dette produkt er velsmagende og fungerer godt til heste, som har dårlig hovkvalitet. Produktet, som også er fra Equidan, indeholder en masse gode aminosyrer, som støtter cellebindingen imellem hornpladerne og bidrager til en stærkere hov til på hesten. Hvilket også er essentielt, hvis du ønsker en sund hest.

Et stort ansvar

Det er et kæmpe ansvar at have en hest. Det er et meget stort dyr, som kan blive meget gammelt. Derfor er det også dyrt at have en hest. Diverse tilskud og vitaminer, som hesten skal have, er ofte noget man glemmer, inden man køber en hest. Men det er vigtigt, for at den kan trives bedst muligt.

Når det er sagt, er der også utroligt meget glæde og gode stunder forbundet med at have en hest. Om man går til konkurrencer med den, eller blot rider på den derhjemme. En hest er et elskværdigt dyr, som man knytter sig utroligt meget til. Derfor er det også vigtigt, at den har et godt liv.