Transport

Skal du have din hund med på tur, på ferie, på arbejde eller noget fjerde, så skal det selvfølgelig foregå sikkert for både hundens vedkommende og dit. Der er forskellige måder, du kan transportere din hund sikkert på, og hvilken måde, der passer bedst til jer, kommer an på hundens størrelse, transportmiddel, ønsker og behov. Hos Avifauna fører vi et bredt udvalg af forskellige transportmuligheder, så du kan finde den, der passer lige præcis til dig og din hund.

I vores sortiment finder du blandt andet transporttasker – både varianter du kan bære i hånden samt på ryggen. Hos Avifauna har vi også transportbure til både bil og cykel. Vi forhandler også udstillingsbure til hunde samt sikkerhedsseler. Se og læs mere om vores varer nedenfor, og find transporten til jeres behov.

rampe

Hvilken transportmulighed skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige måder for dig at transportere din hund på, fx bure, tasker og sikkerhedsseler. Når du skal vælge transportmuligheder til din hund, spiller flere faktorer ind, fx hundens størrelse, transporttype samt størrelse og dine præferencer. Til pendleren kan vi fx anbefale en transporttaske til hunde, som du let kan have med på farten.

Er du bilist, kan du med fordel kaste et blik på vores udvalg af transportbure til hunde, som fås i forskellige størrelser og udformninger. Er du på cykel, forhandler vi også flere cykelkurve med gitter, du kan bruge som transportbur. I vores shop finder du også en sikkerhedssele til hunden, så din hund kan sidde med på for- eller bagsædet.

Mangler du andre remedier til hunden?

Så er du landet det rette sted! Hos Avifauna ønsker vi at gøre det nemt for vores kunder. Vi har derfor samlet et stort og bredt sortiment af produkter, foder og andet til alverdens kæledyr, så du kun behøver handle ét sted.

Tjek fx vores store udvalg af hundeartikler. Her finder du alt fra hundelegetøj og træningsudstyr i mange varianter til seler og liners i forskellige størrelser og farver. Vi forhandler også godbidder og hundefoder i et hav af forskellige smagsvarianter fra anerkendte brands som Barf, Essential og Belcando. Vi fører også et stort udvalg af sundhedsremedier, hvor du finder artikler til tandpleje, løbetid og hygiejne samt poter og negle. Sagt med andre ord: i vores udvalg af hundeartikler finder du alt, du og din hund har brug for!

Kan vi hjælpe dig med noget?

Har du spørgsmål til en ordre, ønsker du flere informationer om en vare, eller har du brug for sparring og rådgivning angående vores produkter? Giv os endelig et kald eller send os en mail. Du kan ringe til os alle hverdage på telefonnummeret +45 22 44 01 35 eller sende os en mail alle ugens dage på mail@avifauna.dk.

Vi ønsker at hjælpe vores kunder godt og hurtigt videre med deres køb. Derfor gør vi vores ypperste for at besvare dit opkald eller din mail bedst muligt og hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!