EquiHoof Health 3 kg

Varenummer :5700002151520
299,00 kr

På lager

Beskrivelse:

EquiHoof Health er et velsmagende pelleteret tilskud til heste der er udfordret på hovenes kvalitet, vækst og de følger dette kan medføre.
Produktet indeholder et højt dokumenteret indhold af Biotin samt de vigtige aminosyrer Methionin, Lysin og Cystin. Disse aminosyrer støtter cellebindingen imellem hornpladerne og bidrager derved til en mere elastisk og slidstærk hov med optimeret sømbinding.
Hestens hove består af ca. 95% keratin og produktionen af dette sikres yderligere igennem tildelingen af mineralerne Zink og Mangan.
Ved en del heste med nedsat hornkvalitet skyldes det ofte en forstyrret fordøjelse. Hesten er under gode forhold selv i stand til at producere bl.a. Biotin samt andre B-vitaminer. For at kunne støtte hestens fordøjelse optimalt indeholder EquiHoof Health som noget helt unikt på markedet levende mælkesyrebakterier (probiotika) i form af den EU godkendte Saccharomyces cerevisiae. Dette medvirker til en velfungerende fordøjelse og en egenproduktion af de væsentlige B-vitaminer.
EquiHoof Health tilfører din hest Kieselgur samt Collagen matrix for at støtte op om kroppens bindevæv og herved især hovens indre strukturer.
Yderst på hoven findes det blanke lag – glasurlaget - som har den vigtige funktion at beskytte hornet i hoven mod angreb fra svampe og bakterier i miljøet. Dette kan især være udsat i våde perioder eller efter ridning på sandet baner. For at optimere funktionen af dette er EquiHoof Health tilsat Omega 3 fedtsyrer som sikrer en god sund, glat og blank hov.
EquiHoof Health er presset på Coprameal for at opnå en særdeles god smagbarhed samtidig med at sukker og stivelses indholdet holdes utrolig lavt – samlet max 6% sukker og stivelse i produktet.
Endvidere er produktet fri for korn og lucerne.
EquiHoof Health kan anvendes til alle heste og ponyer der har brug for ekstra support til sunde og stærke hove.

Equidan Vetline serien er udviklet til at supplere hesten på specifikke områder og til at supplere en optimal grundfodring. Produkterne er sammensat at højkvalitets naturlige råvarer, og typisk i en ganske koncentreret form, således de er drøje i brug. Vi arbejder ud fra evidensbaseret viden, når produkterne udvikles og produkterne anbefales bl.a. derfor professionelt af danske dyrlæger.
Med et Equidan Vetline produkt i hånden er din hest hjulpet bedst muligt.

Doserings vejledning:

Tildeles én gang dagligt efter vægt:
  -    100 g/dag (ca. 1 målebægre) til 500-600 kg hest.
  -    75 g/dag (ca. ¾ målebægre) til 300-400 kg hest.
  -    50 g/dag (ca. ½ målebægre) til føl/små ponyer på op til 250 kg.

Sammensætning:

Mikroniseret roefibre, Hampemel, Coprameal (udvundet fra kokos) 12%, Græsgrønmel, Solsikkeolie, Kieselgur, Collagen matrix 0.5%, Natrium, MSM 0.2%.

Analytiske bestanddele:
Råprotein 18%, Råfedt 8%, Råaske 6%, Træstof 20%. Methionin 4%, Omega 3 fedtsyrer 1%, Lysin 0.7%, Calcium 0.6%, Fosfor 0.5%, Cystin 0.3%, Natrium 0.15%, Kobber 200 mg/kg, Mangan 200 mg/kg, Zink 1000 mg/kg, Vitamin B6 150 mg/kg, Vitamin B12 1125 mg/kg, Biotin 310mg/kg, Folinsyre 10 mg/kg. Fordøjelsesfremmende: Saccharomyces cerevisiae (2 x 1010 CFU/kg).