Fuglefrøstænger

Frøstænger til fugle er et perfekt kosttilskud, som er rige på vitaminer og mineraler, der kan være med til at øge velværet hos din fugl. Det skal ses som et supplement til det daglige foder. Uanset om du har en parakit, papegøje, kanariefugl eller undulat finder du frøstænger, der er specielt sammensat efter de enkelte fugleracer.

Hos Avifauna forhandler vi fuglefrøstænger fra Lolo Pets, som er kendt for deres høje kvalitet og smagsoplevelse. Giv din fugl en lækker overraskelse med disse fristende fuglesnacks, som du finder i sortimentet herunder.

Fuglesnacks er et ideelt supplement til en varieret kost

Fuglesnacks kan være et vigtigt supplement til din fugls normale kost. Det tilføjer nemlig ekstra næring til den daglige kost, der er godt for din fugl. Vores udvalg af frøstænger er fyldt med lækre ingredienser og frugt, fx kiwi og appelsin, som er yderst velsmagende for fugle. De tilføjer desuden også ekstra, essentielle vitaminer og mineraler, der samtidigt gør dem sunde for din fugl at indtage.

Vores frøstænger med kiwi til undulater og frøstænger med frugt til kanariefugle er to yderst populære valg. De er specielt udviklet til den enkelte fuglerace for at imødekomme deres egne specifikke behov for næring. Frøstængerne er med til at styrke kroppen, og så indeholder de flavonoider, der har antibakterielle egenskaber.

Frøstænger fra Lolo Pets — kvalitet og smag i hver enkelt bid

Lolo Pets er et anerkendt mærke inden for kæledyrsfoder, og deres produkter lever op til de højeste standarder for kvalitet og ernæring. Her er vores udvalg af Lolo Pets-frøstænger selvfølgelig ingen undtagelse. Deres frøstænger er sammensat ud fra de enkelte fugles behov for næring, og så giver de også din fugl en god og autentisk smagsoplevelse, hver gang din fugl hakker i frøstangen for at få maden fri.

Køb fuglefoder hos Avifauna

Hvis du, foruden fuglesnacks, også står og mangler fuglefoder, kan du besøge vores kategori med fuglefoder for at finde flere lækre produkter, der med garanti vil glæde din fugl. I udvalget finder du både frøblandinger, rene frøsorter, specialfoder samt foder fra HARI. På den måde kan du finde det helt rette fuglefoder, uanset hvilken type fugl du har derhjemme, da ikke alle racer har samme ernæringsmæssige behov.

Er du i tvivl om hvilket fuglefoder eller fuglesnacks, du skal vælge til din fugl, står vi hos Avifauna altid klar til at hjælpe dig. Vi vejleder gerne i, hvad du generelt bør kigge på af ingredienser ift. din fugls behov. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores øvrige sortiment af fugleartikler eller andet udstyr til andre kæledyr. Ring til os på tlf. +45 74 67 81 31, eller send en mail til mail@avifauna.dk. Alternativt kan du også gøre brug af vores kontaktformular alle dage i ugen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.