Kattens pleje

Kattepleje er en stor del af kæledyrets trivsel og velvære i hverdagen. Eftersom katte af natur er meget renlige dyr, står de selv for en stor del i den forbindelse, men der findes også mange produkter, der er en velkommen hjælp for ejeren i forbindelse med at sikre kattens pleje.

Det gælder især på området for loppebekæmpelse og forebyggelse imod flåter, hvor katteejere kan gøre en stor forskel ved også at anvende midlerne forebyggende. Produkter tilegnet kattens pleje omfatter derudover pelspleje og lugtfjernere med mere samt andre gode hjælpemidler, som er yderst behjælpelige med hensyn til optimal pleje af katte. Find det, du har brug for i udvalget herunder.

Find et bredt udvalg af børster og pelspleje til din kat

Katte er af natur meget renlige væsner, men derfor kan de eller deres pels godt have brug for lidt ekstra pleje og kærlighed. Særligt på langhåret katte kan pelsen have godt af lidt mere opmærksomhed, hvis den er filtret eller beskidt. Her kunne en kam eller kattebørste samt Tangle-Fix fra KW være en hjælpende hånd.

Ellers finder du i udvalget et bredt udvalg af shampoo, herunder også KW-loppeshampoo, samt salver og plejeblandinger fra KovaLine. Har din kat brug for at blive trimmet, enten pels eller negle? Så forhandler vi både sakse, neglefile og neglesakse, der kan klare opgaven.

Hjælp din kat igennem ængstelige perioder med Feliway Spray

Ændrer din kat pludselig adfærd ved at strinte, kradse, undgå kontakt, eller forandres dens omgivelser, fx flytning, ommøblering eller fremmede i hjemmet? Så kan det tyde på, at din kat er eller kan blive stresset eller frygter forandringerne.

Du kan afhjælpe problemet ved at bruge Feliway Spray — et uundværligt tilbehør til katten. Det er en spray, der ligner hunkattens naturlige feromon, og som fjerner eller forebygger frygt og stressrelaterede reaktioner. I udvalget finder du også en diffuser, der rækker til 50-70 m2 i ca. en måned, samt de refills, du skal bruge til difusseren.

Avifauna har alt til din kat

Hos Avifauna forhandler vi alle former for udstyr, tilbehør og foder til katte. Så hvis du leder efter andet end blot plejeudstyr til din kat, kan du få det hele hos os. Vores udvalg af katteartikler spænder bredt og inkluderer bl.a. halsbånd og seler, legetøj, senge og bure, kattetoiletter samt vand- og madskåle. Vi tør næsten godt love dig, at du kan finde lige det, du mangler, blandt alle vores produkter.

Alle kæledyr skal trives godt, uden at det behøver at koste en bondegård — det går vi meget op i hos Avifauna. Alle skal kunne være med. Det er også derfor, vi har et så bredt sortiment, så der er noget for enhver smag. Har du spørgsmål til vores sortiment? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på telefonnummer +45 22 44 01 35 eller på mail mail@avifauna.dk. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.