Kattedøre og tilbehør

Har du brug for, at din kat kan gå ind og ud, uden at du skal være hjemme og have tid til at lukke den både ud og ind igen? Og har du et hjem, hvor det er muligt for katten at gå ude? Så vil vi klart anbefale dig at kaste et blik på vores udvalg af kattedøre og tilbehør dertil.

Vi forhandler mange forskellige varianter, nogle mere teknisk avancerede end andre, så du kan finde lige netop den kattedør, også kendt som kattelem, der passer både til din kat og til dit hjem. Mange af vores kattedøre kan uden problemer monteres på almindelige døre og glas. Gør dig nogle tanker om, hvad din kattedør skal kunne, og gå på opdagelse i vores udvalg nedenfor. Vi er sikre på, at du finder et produkt til dine behov!

Avifauna forhandler mange forskellige kattedøre

Der er flere ting, der spiller ind, når du skal udvælge kattedør/kattelem til døre. Skal kattelemmen fx monteres på en tyk dør eller gennem en væg, kan du med fordel se på varianter med et tunnelsystem, fx vores Trixie 4-vejs kattedør med tunnel. Med sådanne kattetunneller kan du forlænge kattedøren, så den uden problemer går igennem hele døren og/eller væggen.

Vil du gerne sikre dig, at kun din kat kommer ind i huset, anbefaler vi, at du kigger nærmere på kattelemmen SureFlap — en kattelem med chip. Denne lem læser din kats mikrochip, så kun de mikrochips, du har kodet ind, kan komme igennem lemmen. Systemet kan gemme op til 32 mikrochips, så gæster, der har medbragt deres kat, også kan gøre brug af kattedøren.

SureFlap-døren findes også i en Dualscan-variant, hvor den scanner både på ydersiden og indersiden af lemmen. Denne teknologi giver dig som ejer mulighed for at styre, hvilke dyr der kan gå ind, men også ud af dit hjem. Dette er fx praktisk, hvis du har en kat, der er syg eller svækket, og som ikke bør komme ud i kulden eller nær andre, fremmede katte.

Hos Avifauna finder du alt til din kat!

Mangler du udstyr, foder, legetøj, plejemidler eller noget helt andet til din kat, så er du landet det helt rigtige sted. Hos Avifauna forhandler vi et bredt og kvalitetsbevidst udvalg af produkter til din kat. Gå på opdagelse i vores udvalg af katteartikler, og find det, du mangler, og det, du ikke vidste, du manglede.

I vores udvalg finder du blandt andet kattefoder fra velkendte og anerkendte brands som Live, Kingsmoor og Essential Foods. Vi forhandler også halsbånd og seler i flere varianter og størrelser, så du er sikret at finde en sele eller et halsbånd til din pelsede ven.

Har du brug for hjælp?

Hos Avifauna gør vi vores bedste for at give dig den bedste service. Derfor har vi altid gratis fragt ved køb over 299 kr., og vi sender altid vores ordrer inden for 3 hverdage.

Vi står også klar alle hverdage til at besvare dine spørgsmål. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du er i tvivl om en ordre, har brug for yderligere produktinformationer eller brænder inde med andre spørgsmål. Vi glæder os til at høre fra dig!