Leonardo tørkost

På denne side finder du et bredt udvalg af tørkost fra mærket Leonardo. Hos Avifauna vil vi gerne sørge for, at din kat får den bedst mulige ernæring. Derfor tilbyder vi netop Leonardo-kattemad. Leonardo er resultatet af en holistisk tankegang til kattefoder. De udvikler foder, der opretholder kattens vitalitet gennem naturligt afbalancerede ingredienser. Du kan derfor trygt stole på, at din kat får den næring, den har brug for, for at kunne trives.

Vi forhandler flere forskellige varianter af Leonardo tørkost, bl.a. and, kylling, laks, lam og fisk. Derudover findes der også varianter specielt udviklet til killinger, voksne katte eller seniorkatte — ligesom du også kan finde en kornfri variant. Find din kats nye tørkost-favorit i udvalget herunder.

Leonardo-kattemad, der passer til din kats behov

Katte er som oftest altid højtelskede blandt deres ejere. Det forstår vi hos Avifauna, og vi ved, hvor vigtigt det er at vælge den rigtige kattemad til din kat. Derfor tilbyder vi et omfattende udvalg af Leonardo tørkost, der er udviklet til at imødekomme forskellige ernæringsmæssige behov og præferencer. Uanset om din kat er en kræsen spiser, har allergier eller har brug for særlig pleje ift. foder, har vi det rette til dig.

Leonardo-kattemad er kendt for at indeholde nøje udvalgte ingredienser af høj kvalitet. Dette sikrer, at din kat får den rette balance af proteiner, fedtstoffer og vitaminer for at bevare sin sundhed og vitalitet, herunder at din kat får en sund og skinnende pels samt energi til at lege og udforske. Sortimentet fra Leonardo omfatter desuden også kornfrie produkter, så du kan vælge det, der passer bedst til din kats behov.

Find også Leonardo vådfoder i vores sortiment

Er du og din kat forelsket i tørfoderet fra Leonardo, men ønsker at bruge vådfoder i stedet? Så fortvivl ikke ikke — Leonardo producerer også vådfoder til katte, som vi selvfølgelig også forhandler hos Avifauna.

Ligesom ved tørfoderet kommer Leonardo vådfoder i et hav af varianter. Vælg bl.a. mellem smage som ren kylling eller okse, lever, havfisk, fjerkræ og mange, mange flere. Sammen med tørfoderet kan de give din kat en varieret kost og en smagsoplevelse, som den vil elske.

Plej din kat med det bedste fra Avifauna

Når det kommer til at tage sig af sin kat, fortjener den kun det bedste. Hos Avifauna stræber vi efter at give dig de bedste produkter til pleje og fodring af din kat, så din kat forbliver sund, rask og glad. Der findes ikke det udstyr til katte, du ikke kan finde i vores sortiment. Så er du på udkig efter noget nyt til din kat, er det bare om at kigge vores store sortiment igennem.

Har du spørgsmål til vores katteudstyr, herunder kattemad og -foder, øvrige sortiment til andre kæledyr eller din ordre, må du ikke tøve med at kontakte os. Vi kan kontaktes gennem vores kontaktformular, på telefon +45 22 44 01 35 eller på mail mail@avifauna.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.