Brit tørkost

Hvilken type foder, din kat får, kan spille ind på dens livskvalitet og velvære. Her kan både din kats alder, race og vægt spille ind. Har du fx en killing, anbefaler vi, at du giver din kattekilling foder, der indeholder store mængder energi og mange mineraler, og dermed er beregnet til de unge katte, der er i voksealderen. Har du derimod en voksen kat, behøves den sandsynligvis ikke lige så store mængder energi og mineraler, og du kan derfor med fordel fodre din kat med voksenfoder.

Et helt andet aspekt ift. foder og katte er sensitivitet over for visse fødevarer. Har din kat fx problemer med fordøjelsen eller andre maveproblemer, kan det være en god idé at undersøge, om der er noget i kattens foder, som den ikke kan tåle. Hvad end du har en kattekilling, en voksen kat eller en kat med allergener eller intolerans over for specifikke fødevarer, finder du en fodervariant fra Brit Care. Hav derfor din kats alder, vægt, race og evt. ernæringsmæssige udfordringer in mente, når du skal finde det rette foder, og gå på opdagelse i vores udvalg af Brit tørkost til katte nedenfor.

Sensitiv diæt for at sikre din kat det bedste

Mange dyr er sensitive, har intolerans eller er allergiske over for visse fødevarer. Hvis du tit oplever, at din kat er utilpas eller har maveproblemer, bør du derfor være opmærksom på, om det er noget i kattemaden, den ikke kan tåle. Her er korn ofte en stor synder både hos katte, men også andre dyr, fx hunde.

Er du i tvivl, om din kat reagerer på noget i foderet, eller om der ligger et andet problem bag kattens utilpashed, kan det være en god idé at teste noget nyt foder af og se, om det gør en forskel. Prøv fx Brit Cares kornfri kattefoder. Dette foder er især velegnet til indendørskatte, som ofte er udsat for forskellige slags stress i hjemmet, fx gæster, flytning og/eller omrokering af møbler. 

Vådfoder — fredagsslik til din kat

Skal din kat forkæles en gang imellem, kan du med fordel se nærmere på Brit Premium vådfoder, som indeholder 3 portioner af 4 forskellige smage: kylling og kalkun, oksekød og ærter, torsk samt laks og ørred.

Husk, at vi også forhandler kattefoder fra andre brands af høj kvalitet, både våd- og tørfoder. Se resten af vores udvalg af kattefoder, og find det, din kat vil synes bedst om.

Find alt til din kat hos Avifauna

Hos Avifauna forhandler vi meget mere end blot kattefoder fra Brit. Er du på udkig efter andre produkter til din kat, så er du derfor kommet til det helt rette sted. Avifauna fører nemlig et godt og bredt udvalg af katteartikler, fx kattegrus, senge og bure til katte, kradseprodukter samt kattedøre og tilbehør. Vi tør næsten love dig, at du kan finde lige det, du står og mangler i vores sortiment. Husk at du altid kan kontakte os både via telefon og mail, hvor vi står klar til at hjælpe dig alle hverdage!