Sikkerhedssele

Ønsker du ikke at have din hund i et transportbur, når I skal ud og køre? Så er det en god idé at anskaffe sig en sikkerhedsselen til bilen i stedet. Det er nemlig lige så vigtigt for din hund at være godt spændt fast, som det er for dig selv, når I skal transporteres fra A til B i bil.

Hos Avifauna forhandler vi hundeseler til bilen i flere forskellige størrelser. Uanset hvilken hunderace og -størrelse du har, kan du sørge for, at sikkerheden er i top, når bilen ruller ud af indkørslen. Vores seler spænder fra str. XS-L og varierer i brystmål fra 30-60 cm. Find din næste sikkerhedssele til din hund i udvalget herunder.

Vælg den rette sikkerhedssele til din hund

I Danmark er det ikke lovpligtigt at have sin hund fastspændt under kørsel. Dog er det altid en god idé at sørge for god sikkerhed – både for din egen og din hunds skyld. Det er derfor vigtigt at vælge den rette sikkerhedssele til din hund.

Hos Avifauna kommer vores sele i størrelserne XS-L, som varierer i brystmål på 30-60 cm. Selen skal vælges ud fra din hunds brystmål, ligesom ved en alm. sele, så her skal du i gang med målebåndet for at finde den helt rigtige sikkerhedssele.

Hav din hund sikkert med i bilen eller på cykel

Sikkerhedsseler til bilen sørger for, at hunden er fastspændt og ikke kan bevæge sig under køreture. Ønsker du at give din hund en smule mere bevægelighed, er et transportbur måske løsningen for dig. Her kan din hund bevæge sig rundt i buret, hvis den får lyst til det. Det kan være rart til særligt længere køreture. Husk, at buret skal fastmonteres til bagagerummets bund, så det ikke kan glide rundt. Vi forhandler også gitre til cykelkurven, så du også sikkert kan have din hund med på dine cykelture.

Har du en mindre hund, kan en transporttaske også være en ideel løsning til bilturene. Her er det også en god idé at fastmontere tasken på den ene eller anden måde, så hvis uheldet er ude, bliver tasken, hvor den skal.

Avifauna – en verden af skønne artikler til din hund

Foruden sikkerhedsseler til hunde og andre transportmuligheder, forhandler vi hos Avifauna et hav af hundeartikler. Vi ønsker, at du blot skal ét sted hen for at finde alt, hvad du har brug for af udstyr og remedier til din hund. I udvalget af hundeartikler finder du bl.a. hundesenge, hundefoder, hundefrakker samt vand- og foderskåle. Vi har altså alt, hvad hjertet begærer, til alle hunderacer.

Har du spørgsmål til et af vores produkter eller vores øvrige sortiment? Så må du meget gerne kontakte os. Vi har været i kæledyrsbranchen i mange år, så vi ved en ting eller to om, hvad der er nødvendigt at anskaffe sig samt fordele og ulemper ved de forskellige typer produkter. Ring til os på telefon +45 22 44 01 35, skriv en mail til mail@avifauna.dk, eller udfyld vores kontaktformular – så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.