Kattegrus

Det kræver en del ansvar og overblik at have et kæledyr – det ved vi hos Avifauna. Heldigvis er det ofte det hele værd. Et kæledyr skaber glæde til hjemmet, men det kræver, at dyret trives. På vores hjemmeside finder du alt, hvad du skal bruge til dine kæledyr. Vi har for eksempel et stort udvalg af ting til katte. Når man har en kat, kræver det blandt andet, at man køber kattegrus.

Hvad bruges kattegrus til?

Fra naturens side finder katte det naturligt at lave afføring og tisse i grus og sand. Derfor skal man bruge kattegrus i sin kattebakke, da katten på den måde automatisk ved, hvor den må gå hen for at komme af med det, som den nu skal.

Kattegrus og kattesand er smart, da det er et hygiejnisk middel, fordi det opsamler urinen og afføringen fra katten. Ofte har det en god duft, som gør, at der ikke kommer lugt fra kattebakken, som kan sprede sig i resten af huset.

Hvad er det lavet af?

Kattegrus er som regel lavet af små stykker af granulat, som kan bestå af materialer som bentonit ler, genanvendt papir eller krystaller. Hvad man synes er den bedste kattegrus, er derfor individuelt fra person til person. Det handler blot om at bruge den form for produkt, som du er gladest for.

Der er forskel på, hvordan gruset er, alt efter, hvilken slags kattegrus eller kattesand du vælger. Noget er mere klumpet, hvilket gør det lettere for dig som ejer at rydde op i kattebakken. Alt imens andet er mere fint.

Forskellige varianter

På vores hjemmeside kan du gå på opdagelse i de mange former for kattegrus, som vi har. Der er noget for enhver smag, og vi har blandt andet gode produkter fra mærket Ever Clean kattegrus. Der er mange fordele ved at benytte Ever clean kattegrus. En af dem er, at kornene det består af, indeholder aktivt kul, som indfanger og holder på lugtmolekylerne. Du kan få 10 liter kattegrus fra Ever Clean til 169 kroner. Derudover sælger vi også Simple kattegrus, som er en kattesand, der giver god værdi for pengene. Det er både støvfri og duftfri og koster 99 kroner.

Hvis du døjer med lugt fra kattebakken, kan du også købe en Fresh'n'easy kattegrusdeo, som har en forårsduft. Denne deodorant neutraliserer lugt, og giver dit kattegrus en længere levetid.

Andre produkter til katten

Der er meget mere til at have en kat end blot dens brug af kattegrus. Heldigvis kan du købe alt, hvad du skal bruge til din kat hos os. Vi har både kattefoder, seler, halsbånd og meget mere. Og hvis du har andre dyr i din husstand, så dækker vores produkter også fint deres behov. Vi har et lige så stort udvalg af ting til hunde.