Live

Er du på udkig efter tørfoder til din kat? Der er mange varianter på markedet, og det kan være lidt en jungle at finde rundt i og vælge den rigtige variant til netop din kats behov. Vi anbefaler derfor altid, at du gør dig nogle tanker omkring din kats race, alder, vægt, evt. allergener og generelle kostbehov, før du køber foder.

Hos Avifauna har vi samlet en række kattefoder-brands med en høj kvalitet, så du kommer hjem med kun gode foderprodukter til din kat. Et af vores populære forderbrands er ProBiotic LIVE CAT-tørfoder, som fås til både killinger og voksne katte og i flere smagsvarianter. Foderet er baseret på råvarer af højeste kvalitet og indeholder omega 3- og 6-fedtsyrer, som gavner din kats hud og pels. Det unikke ved ProBiotic LIVE-foderet er dets høje indhold af mælkesyrebakterier (probiotika), der optimerer din kats fordøjelse og styrker dens immunforsvar. Gå på opdagelse i ProBoitic LIVE-foderet nedenfor, og find varianten til din kat!

Foder i flere smagsvarianter

Ønsker du at give din voksne kat varierede smagsoplevelser, uden at det behøver kræve meget for dit vedkommende? Så er LIVE-foder fra ProBiotic et oplagt valg til dig og din kat! LIVE-foderet findes nemlig i flere smagsvarianter, så din kat nemt kan smage lidt af hvert nemt og hurtigt.

Til den voksne kat finder du blandt tørfoder med smagene kylling, fisk, lam og and. Fælles for alle varianterne er, at foderet indeholder et højt indhold af mælkesyrebakterier (probiotika). Kyllingevarianten indeholder desuden STPP (natriumtripolyfosfat), der modvirker dannelsen af tandsten og er derfor oplagt til katte, der har brug for hjælp til at opnå sunde tænder.

Alt inden for udstyr og foder til din kat!

Udover ProBiotic forhandler vi hos Avifauna også andre kvalitetsfoder-brands til din kat. Tag et nærmere kig på vores udvalg af kattefoder, hvor du blandt andet finder brands som Essential Foods, Kingsmoor, Carnilove og mange andre.

Avifauna fører også et stort sortiment af katteartikler. I dette udvalg finder du fx halsbånd og seler, kattelegetøj, kattegrus, godbidder, vand og madskåle samt meget mere. Med andre ord finder du altså alt, du og din kat har brug for hos Avifauna!

Har du brug for hjælp?

Hos Avifauna vil vi gerne hjælpe dig bedst muligt på vej, så du får fat i de helt rette produkter til dig og/eller dine kæledyr. Så brænder du inde med et spørgsmål til en ordre, mangler du produktinformationer om en bestemt vare, eller har du brug for råd og vejledning, så skal du ikke tøve med at række ud til os! Vi vil gøre vores ypperste for at hjælpe dig bedst muligt og hurtigst.

Du kan kontakte os alle hverdage på vores telefonnummer +45 22 44 01 35 eller på vores mail mail@avifauna.dk. Du er også mere end velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular, hvorefter vi rækker ud til dig så snart, det er muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!