Carnilove hundefoder

Er du på udkig efter næringsfyldt hundefoder, som er sammensat på en måde, der giver din hund de bedste betingelser? Så er Carnilove hundefoder, som vi forhandler her hos Avifauna, et perfekt valg. Med hundefoder fra Carnilove får du et kornfrit produkt, der kommer din hund til gode. Korn i hundefoder bruges nemlig ofte som ”fyld”, og det kan give hunden fordøjelsesproblemer.

Når du vælger Carnilove hundefoder til din hund, får du et produkt, der er sammensat på en afbalanceret måde, så din hund får den rette ernæring. Foderet fås med forskellige proteinvarianter, f.eks. laks, kylling, kalkun eller and. Se hele udvalget herunder og sørg for, at din hund får det mest optimale foder.

Vi forhandler Carnilove hundefoder til skarpe priser

Der er god grund til at vælge Carnilove hundefoder til din hund. Carnilove er nemlig indbegrebet af korrekt sammensat hundefoder, hvor proteinkilderne er nøje udvalgt, så din hund får det mest naturlige og letfordøjelige hundefoder. Carnilove består af naturlige urter, bær og grøntsager, og det har et højt indhold af proteiner. Du kan både vælge mellem tørfoder og dåsemad, og flere af kødvarianterne er også meget velegnede til hunde, der døjer med foderallergi og hudreaktioner som f.eks. kløe og eksem.

Carnilove hundefoder er desuden sammensat under hensyntagen til hundens oprindelse. Det betyder, at foderets sammensætning svarer til hundens naturlige fødekilder, og du er samtidig sikret, at din hund får alle de nødvendige og korrekte aminosyrer, vitaminer og mineraler. Carnilove er dermed et sikkert valg, som sørger for, at din hund får opfyldt alle næringsbehov. Hos Avifauna forhandler vi tilmed Carnilove hundefoder til konkurrencedygtige priser, så du kan tilbyde din hund de bedste produkter, men stadig til overkommelige priser.

Se også vores øvrige udvalg af billigt hundefoder

Hos Avifauna finder du også et stort sortiment af øvrigt hundefoder, bl.a. fra mærkerne Arion og Belcando. Ligesom foderet fra Carnilove får du med disse mærker kvalitetsrigt og sundt hundefoder, så du kan passe godt på din hund. Vi bestræber os desuden altid på at fremskaffe de forskellige kvalitetsmærker til lavest mulige pris, så alle kan være med. 

Leder du efter et ekstra billigt alternativ, forhandler vi også et udvalg af discount hundefoder, hvor du får ekstra meget for pengene. Uanset hvilken type hundefoder du vælger, får du naturligvis foder, der dækker hundens behov på den mest optimale måde. Med vores store udvalg er der desuden rig mulighed for at finde lige netop den type foder, der passer til din hunds race, størrelse og aktivitetsniveau.

Forkæl din hund med hundeartikler fra Avifauna

Foruden vores hundefoder finder du hos os også et væld af øvrige hundeartikler til din firbenede ven, bl.a. hundelegetøj og andre praktiske artikler, som seler og halsbånd. Hos Avifauna har vi med andre ord alt, hvad du har brug for til at give din hund de bedste rammer, hvad enten det gælder sundhed, træning eller leg. Med vores store udvalg af anerkendte kvalitetsvarer til skarpe priser er vores mål dermed at blive din foretrukne online dyrehandel.

Vi har desuden mange års erfaring i branchen, og vi hjælper dig gerne med at finde de rette produkter til netop dit kæledyr. Har du spørgsmål, er du derfor mere end velkommen til at kontakte os på tlf. + 45 74 67 81 31 eller via mail@avifauna.dk. Du kan også sende os en besked gennem vores kontaktformular, hvorefter vi vil vende tilbage hurtigst muligt.