Klip og saks

Hos Avifauna kan du finde mange produkter til din firbenede ven. Vi sælger for eksempel mange forskellige klippemaskiner og sakse, så din hund kan få den bedst mulige frisure. Der kan være forskel på, om du vælger at klippe din hund med en maskine eller med en saks. Du kan læse med her og blive klogere på disse forskelle og meget andet.

Klippemaskiner og sakse

Nogle synes, at det kan være grænseoverskridende at skulle klippe sin egen hund. Derfor går de til en hundefrisør, eller lader blot deres hunds pels stå til. Men med de rigtige værktøjer kan selv uerfarne hundeklippere blive gode frisører. Hos Avifauna sælger vi både klippemaskiner og sakse til at klippe hunde, det er også muligt at købe en trimmekniv. Du kan altså trygt købe sakse og maskiner til hundeklip hos os.

Sakse til anden brug

Sakse til hunde er blot en af de mange ting, vi sælger ved Avifauna. Har du en gnaver derhjemme, for eksempel en kanin eller et marsvin, sælger vi også negleklippere til disse. Det er vigtigt at klippe neglene på sin gnaver, da livet i bur ikke sliber eller slider deres negle på samme måde, som de ville gøre i naturen. Det er muligt at købe en neglesaks til små dyr for blot 49 kroner.

Gør det selv

Inden du skal klippe din hund, kan det være en god ide at blive enig med dig selv om, hvilket udtryk du gerne vil have, at din hund får. Men klipper du forkert eller for meget af, er det værste der kan ske, at du skal vente på, at det gror ud igen. Sakse til hundeklip fås i mange størrelser, det er også muligt at købe et professionelt saksesæt til prisen 3.399 kroner. Dette sæt indeholder en buet saks, en lige saks, en kvalitetsstålkam og meget andet.

Maskinklip er lettere

Hvis du skal klippe din hund, og ikke som sådan går efter en specifik frisure, er det smart at bruge en hundeklippemaskine. Med denne får hundens pels en jævn længde på hele kroppen, da du blot kan indstille maskinen til at klippe samme længde. Hos Avifauna koster en sådan maskine fra 449 kroner, det kan derfor godt betale sig at købe den, fremfor at tage din hund til hundefrisør. Den fås i forskellige størrelser.

Var varsom

Om du klipper med en klippemaskine eller sakse til hundeklipning, er det vigtigt at være forsigtig. En hund er et levende dyr med sit eget temperament. Hvis den pludselig bliver bange eller utryg ved situationen, når du klipper den, bør du med det samme stoppe, da der ellers kan ske ulykker. De fleste hunde plejer ikke at have noget imod at blive klippet, men der kan være nogen, der ikke kan lide det. Start derfor stille og roligt med at introducere neglesaksen eller klipperen for hunden, før du går i gang.