Tandpleje og mundhygiejne

Vidste du, at 80 % af hunde eller katte over 2 år lider af tandsten? Nøglen til at undgå det er regelmæssig tandpleje og generelt at holde en god mundhygiejne. Det betyder frem med tandbørste og tandpasta – her er tandrigtige godbidder og/eller foder altså ikke nok.

Hos Avifauna forhandler vi et udvalg af tandpleje til både hunde og katte, der hjælper med at forbedre eller opretholde en god mundhygiejne. I udvalget herunder finder du bl.a. tandpasta til hunde fra Tropiclean i flere forskellige smagsvarianter, så du kan finde den variant, din hund allerbedst kan lide.

Hvor ofte bør jeg børste tænder på min hund?

Mennesker børster tænder 2 gange dagligt for at undgå tandproblemer og opretholde en god tandpleje og mundhygiejne. Faktisk bør din hund få børstet tænder oftere, end du måske lige går og tror.

Hvis du gerne vil undgå tandsygdomme hos din hund, bør du dagligt børste tænder på din hund. Mange tror fejlagtigt, at det er nok at give hunden tandrigtigt foder og/eller godbidder, men det er ikke tilstrækkeligt, hvis du vil være sikker på en god tandpleje.

Derudover bør du regelmæssigt tjekke, om din hunds tandkød er rødt og betændt, har tandsten eller beskadigede tænder. Du kan yderligere sørge for at få en dyrlæge til at tjekke din hunds mundhule en gang om året. På den måde kan du være sikker på, at du selv har gjort en indsats for at undgå tandsygdomme og mundproblemer hos din hund.

Brug tandgel fra Tropiclean og undgå børsten

Er din hund ikke vild med at få børstet tænder? Så finder du på denne side hos Avifauna et udvalg af tandgel fra Tropiclean. Det er en form for tandpasta til hunde, der sørger for en bedre mundhygiejne, eller hjælper dig med at opretholde en god tandpleje.

Tropicleans tandgel giver rene tænder samt mindsker plak og tandsten helt uden brug af tandbørste. Bruger du gelen dagligt i 30 dage, vil du kunne se mærkbare og synlige resultater. Herefter kan du skære ned på brugen af den til 2-3 gange om ugen, men anbefalingen er at anvende det dagligt. Tropiclean Clean Teeth Gel fås i 3 varianter: tandgel uden smag samt med smag af Berry Fresh og Peanut Butter.

Tropiclean Clean Teeth Gel fås desuden også til katte, som har sin egen variant, der er særligt udviklet hertil.

Avifauna har et stort udvalg af produkter til dit kæledyrs sundhed

Hos Avifauna går vi ikke bare op i tandplejen hos din hund. Vi går også meget op i din hunds generelle sundhed. Derfor har vi samlet alle vores plejeprodukter og -redskaber, så du nemt kan finde fx shampoo, tilskud til foder, sårpleje, børster og kamme og meget, meget mere.

Er der opstået spørgsmål undervejs, er du meget velkommen til at kontakte os. Vores dedikerede og kompetente medarbejdere sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig bedst muligt. Vi kan kontaktes gennem vores kontaktformular. Den udfylder du med alle dine nødvendige informationer, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.