Aveve

Når man har en hest, er det mere end bare et kæledyr. Det kan være ens bedsteven, noget som man nærmest betragter som et familiemedlem. De ved vi hos Avifauna. Derfor ved vi også, hvor vigtigt det er for dig som hesteejer, at din hest har det godt. Der er mange måder, hvorpå man kan sørge for dette. Læs med her og find ud af, hvad du kan gøre for din hest.

Aveve til forkælelse af din hest

Aveve hestefoder er foder, som kan betragtes som en godbid til din hest. Hos Avifauna kan du få to varianter, hvoraf begge koster 69 kroner. Den ene variant er med lakridssmag, og den anden er med æble. Hvis du er i tvivl om, hvad din hest bedst kan lide, kan det være smart blot at købe begge slags.

Sunde ingredienser

I de to forskellige godbidder til din hest, er der mange gode ingredienser. I Aveve Jumpi Treats med lakrids er der blandt andet hvede, majs, græsgrønmel, salt og magnesium. Aveve Jumpi treats med æble indeholder de samme ingredienser, blot med æble i stedet for lakrids. Når man køber godbidderne, får man et helt kilo.

Fordele ved Aveve hestefoder

Foderet fra Aveve er designet til at opfylde mange af de ernæringsmæssige behov for heste. Dette gælder både for unge som gamle heste. Størstedelen af foderet fra Aveve er lavet af naturlige ingredienser, som er valgt efter, hvad der er godt for en hest. Foderet indeholder som regel en blanding af fibre, vitaminer, mineraler, kulhydrater, fedt og proteiner.

Din hest er dækket ind

Der er stor forskel på, hvilke behov heste har. Med foder fra Aveve er din hest dækket godt ind, da de har foder, som imødekommer nærmest enhver hests behov. Dette indebærer for eksempel små føl, som skal udvikle sig, hopper som er drægtige, konkurrenceheste og gamle heste. Det burde derfor være muligt for dig at finde lige præcis det foder, som din hest mangler.

Tal med en ekspert

Når man skal købe hestefoder til sin hest, eller supplere dens foder med nogle vitaminer eller mineraler, kan det generelt altid være en god ide at tale med en dyrlæge eller en ernæringsekspert først. På den måde sikrer du nemlig, at din hest får det, den har brug for, og ikke får for meget eller for lidt af noget.

Mange tilfredse kunder

Hos Avifauna vil vi gerne give vores kunder en så god oplevelse som muligt. Derfor bestræber vi os på at sende dine varer afsted senest 48 timer efter, du har købt dem. Vi har en bedømmelse på 9.8 ud af 10, når det kommer til tilfredse kunder. Så hvad venter du på? Du kan blive den næste tilfredse kunde hos os!