Hundefrakker

Når årstiderne skifter og det bliver køligt og blæsende udenfor, kan især de mindre hunde med sparsom pelsvækst eller hunderacer som eksempelvis chihuahuaen få det koldt på de daglige gåture og mangle en form for beskyttelse mod frostvejr og lave temperaturer samt en generel beskyttelse imod de danske vind- og vejrforhold. I den anledning kan anvendes hundefrakker eller øvrig hundebeklædning, der lige tager toppen af den ubehagelige vejrpåvirkning for hunden, samtidig med at ejeren ikke behøver bekymre sig for om kæledyret mon kan klare en gåtur i det kolde vejr. Se diverse hundefrakker til de forskellige hunderacer her i denne kategori, og vær velforberedt til efterår og vinter.

hundejakke

Klæd din hund godt på i de kolde måneder

Hos Avifauna ønsker vi, at alle hunde er tilpas varme på deres gåture – også selvom vejret måske ikke altid samarbejder. Derfor forhandler vi flere varianter af hundefrakker, så din hund kan holde varmen. Vores hundefrakker kan justeres på flere ledder og kanter, så de passer til både små og store hunde – og så er frakkerne vandtætte. På den måde bliver ingen hund efterladt i regn og kulde!

Lad ikke mørket påvirke din hunds sikkerhed

Når aftenturene finder sted, er det vigtigt, at din hund er synlig. På den måde mindsker du risikoen for uheld i mørket. Dette er vi opmærksomme på hos Avifauna. Derfor forhandler vi hundejakker, der både beskytter mod regn, vind, kulde og mørke.

Tjek fx vores Dogman Vinterjakke ud. Den fås i en afdæmpet turkis farve med refleksdetaljer, så din hund er synlig. Jakken kan selvfølgelig justeres både ved halsåbningen, kraven og snoren, så den kommer til at passe til netop din hund.

Et andet godt bud på en vinterfrakke er vores Paikka Recovery Vinterfrakke. Denne frakke kombinerer funktionalitet og design. Det er den ultimative løsning til dig, der ønsker den bedste beskyttelse mod vind og vejr for din hund. Når du justerer frakken til din hund og dens størrelse, er frakken nemlig 100 % vand- og vindtæt.

En yderligere, vigtig funktion ved Paikka frakken er, at dens yderste lag er ren refleks. I dagslys opdager du ikke refleksen, men når lyset fra lygtepæle og billygter rammer jakken i mørket, ser du den fulde effekt. På den måde sikrer du som ejer, at din hund bliver så synlig som overhovedet muligt i mørket.

En pullover er din hunds overgangsjakke

En vinterjakke skal bruges med omhu. Din hund kan nemlig risikere at få det for varmt, hvis du iklæder den en vinterjakke, når temperaturerne ikke er til det. En løsning til de dage, hvor vinden bider, men temperaturerne ikke er helt i bund, er en pullover.

Hos Avifauna finder du flere varianter af hundepullover i forskellige materialer og størrelser, alt efter hvad du ønsker for din hund. Se nærmere på vores udvalg af hundepullovere og kontakt os meget gerne, hvis du har spørgsmål eller søger flere informationer. Find vores kontaktinformationer – vi står klar til at hjælpe med dig med, du måtte have brug for!