Børster & kamme

Hundebørster og hundekamme er en essentiel del af at holde din hunds pels velplejet. Har du en hund, som fælder meget, kan det være en særligt god idé at børste pelsen jævnligt igennem, så du på den måde undgår at støvsuge hundehår op hele tiden.

Hos Avifauna finder du et bredt udvalg af børster, kamme, sakse, trimmeknive, karter og meget mere. Disse redskaber er uundværlige, uanset om du bare skal bruge dem til at pleje din hunds pels derhjemme eller til udstillinger og messer, hvor pelsen skal skinne og funkle. Find dit foretrukne redskab til pels i udvalget herunder.

Køb hundebørster og hundekamme til god pleje af pels og underuld

Det er aldrig for sent at købe en børste eller en kam til at opretholde en god pelspleje hos din hund. Vi forhandler flere forskellige løsninger til dette formål. Ingen hunde er ens, og det er ikke sikkert, de kan lide samme type børste eller kam, på trods af at de måske tilhører samme race. Nogle hunde er også mere følsomme end andre. I vores sortiment finder du derfor mange forskellige børster, kamme, sakse, trimmeknive og karter.

Har du problemer med din hunds underuld? Så er en hundekam til underuld det perfekte valg. En underuldskam hjælper dig med nænsomt og effektivt at fjerne underuld og løse fældehår hos bl.a. korthårede hunderacer, der har tendens til at fælde, fx Terriers og Spaniels. Vores SMART blade er også ideel til at fjerne løse og døde hår på hunde med underuld.

Kamme og børster til langhårede hunde

Hunde med langt hår får oftere filtret pels. Det kræver derfor mere jævnlig pelspleje end andre hunderacer, hvis den skal holdes pæn og ren. Hunde med lang og tyk pels bør nemlig børstes hver dag for at undgå, at det bliver filtret og slår knuder.

Til det formål kan vi anbefale vores SMART kam fra KW, der fås i flere varianter alt afhængigt af, hvad dit og din hunds behov er. Denne type kam kan anvendes til udredning af hunde med lang, mellemlang, tyk og/eller ruhårspels. Den er derfor et meget alsidigt valg.

En anden type børste i vores udvalg er KW SMART karten, som er en blød karte med dupper. Den er ideel til følsomme hunde med lang pels eller ruhår. Så har du en hund, der ikke er vild med pelsbørstning, kunne dette være en mulighed. Karten fås i 3 forskellige størrelser: lille, mellem og stor. På den måde kan du vælge den størrelse, der passer bedst til din hund.

Avifauna har børster og kamme til alle hunderace og pelstyper

Uanset hvilken hunderace du har, skal det være muligt at købe ordentlig tilbehør til pelspleje. Børster og kamme er nemlig redskaber, du ikke kan eller vil undvære. Derfor fører vi hos Avifauna et bredt udvalg af hundebørster og hundekamme. Det gør vi, sådan så du kan finde det rette redskab, uanset om du har en Cocker Spaniel eller Jack Russell Terrier.

Har du spørgsmål til hvilken børste, kam eller saks, du skal vælge som den næste? Så må du ikke tøve med at kontakte os. Vi sidder altid klar ved både telefon og computer, så du kan altid ringe eller skrive en mail til os. Ellers er du også velkommen til at udfylde vores kontaktformular med dine informationer, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.