Essential hundefoder

En sund og nærende kost er vigtig for din hund, dens levestandard og dens helbred. Det ved vi hos Avifauna. Derfor er vi stolte forhandlere af hundefoder fra brandet ESSENTIAL. Produkter fra dette brand er ikke blot hundefoder, men måltider til din hund. Måltider fyldt med næring, der udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din bedsteven. Desuden følger alle ESSENTIAL-produkter deres BOF-principper (Behavioural Optimizing Food). Principper, der går ud på at gengive hundens naturlige og oprindelig kost, så vidt det er muligt.

Hos Avifauna finder du et bredt udvalg af varianter fra ESSENTIAL, så du kan finde det rigtige produkt til din hund. Vi forhandler bl.a. foder til både hvalpe og voksne hunde. I vores udvalg finder du også foder til allergiramte hunde og hunde med hud-/pelsproblemer. Tag et kig på sortimentet nedenfor og find det måltid, din hund fortjener.

ESSENTIAL foder til netop din hvalp

Når du skal finde det rette foder til din hvalp, er det essentielt, at du finder en variant, som passer til hvalpen i forhold til race, vægt og alder. Hos Avifauna finder du derfor ESSENTIAL-hvalpefoder til både små og større hvalpe.

Til hvalpen, der som voksen kommer til at veje 15 kg eller mindre, finder du fx varianten The Beginning fra ESSENTIALS. Har du derimod en hvalp, der som voksen vil veje mere end 15 kg, er The Beginning Large Breed fra ESSENTIALS et oplagt bud. Dette foder understøtter den særlige vækstfase, som større hunde ofte gennemgår.

Begge varianter af hvalpefoderet har et højt indhold af friske proteinkilder og en høj ernæringsværdi. Produkterne er kornfrie, og dermed allergivenlige, og de følger BOF-principperne, der handler om at gengive hundens oprindelige og naturlige kost.

Få dækket din hunds basale ernæringsbehov

Foderet til din hund har et primært formål, og det er at dække din hunds basale behov på en optimal og hensigtsmæssig måde. Mange faktorer spiller ind i forhold til hvilket slags foder, din hund har bedst af.

Race, aktivitetsniveau og alder er blot nogle af de forhold, der gør sig gældende med hensyn til valg af foder, men andre omstændigheder såsom foderbrand og deres fokus og værdier er også vigtige at forholde sig til.

Hos Avifauna finder du derfor et bredt udvalg af hundefoder fra flere forskellige brands. På den måde sikrer vi, at du finder det rette foder fra det rette brand til din hund, alt efter hvad du vægter højt i forhold til hundefoder.

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til fx produkter eller brands, eller søger du flere informationer omkring, hvad din hund har brug for, så tøv ikke med at kontakte os! Hos Avifauna sætter vi en dyd i at kunne hjælpe og guide vores kunder i den rigtige retning inden for både foder, udstyr, legetøj og meget mere.

Du kan ringe til os eller sende os en mail alt efter dine præferencer. Vi står klar til at hjælpe dig alle hverdage, så du kan få hurtig afklaring og komme i mål med dit køb.