Punkterfrie bolde

Træt af flade bolde og ødelagt legetøj, der ligger spredt over hele huset med det samme, din hund får fat i det? Den følelse kender vi alt for godt, men fortvivl ej! Avifauna har løsningen, så du undgår at bruge penge på legetøj til din hund i tide og utide: Vi forhandler nemlig flere varianter af punkterfrie bolde. Så undgår du også at skulle finde legetøjsrester obskure steder i huset.

Boldenes holdbarhed gør, at hunden er garanteret længerevarende aktivitet med legetøjet. Samtidig slipper du for at skulle bruge uanede mængder penge på underholdning til din hund. Jo færre stykker legetøj, du køber, desto mindre belastes klimaet også. Punkterfrie bolde gavner derfor både dig, din hund og klimaet. Se vores udvalg nedenfor, og find den rette punkterfri bold til din hund.

Punkterfrie bolde i forskellige materialer

Vores udvalg involverer punkterfrie bolde i forskellige materialer. Du finder fx vores JW Hol-ee Roller. Denne bold er lavet af naturgummi, som er svær for hunden at bide i stykker. Den er elastisk og har store huller, som gør legetøjet velegnet til både leg og mental stimulering, når din hund skal bide fat i bolden. Bolden fås i 4 størrelser med diametre fra 5 op til 15 cm. Du er derfor sikret at finde præcis den bold, der passer til din hunds størrelse.

Et andet godt bud på en punkterfri bold til din hund er vores TWIST-TEE bold. Denne bold er flettet af blødt, men stærkt, genbrugsmateriale. En fletteteknik, som er perfekt til hunde, der har tendens til at splitte sit legetøj ad. TWIST-TEE boldene kommer i unikke farver, som afhænger af farven på genbrugsmaterialet.

Avifauna kender til fordelene ved hundelegetøj

Hos Avifauna ved vi, at hundelegetøj er en vigtig del af hundes liv. Legetøjet er med til at skabe både ro og tryghed. Mange hunde bliver nemlig mere rolige, efter de har leget med deres legetøj. Desuden har leg med hunde også en afstressende effekt på os mennesker. Tager du del i din hunds legetid, er det dermed en win-win-situation for dig og din hund.

Avifauna forhandler hundelegetøj i alle afskygninger, så du kan finde lige det stykke legetøj, der passer bedst til din hund. Hos os finder du fx et bredt udvalg af gummi legetøj, plyslegetøj og legetøj, der aktiverer og stimulerer din hund. Tag et kig i vores store udvalg af hundelegetøj, og find jeres favorit!

Har du spørgsmål til vores produkter?

Tøv ikke med at kontakte os! Hos Avifauna gør vi vores ypperste for at sikre dig en god oplevelse. Vi samler nemlig på glade kunder. Derfor står vi klar til at hjælpe dig alle ugens hverdage. Du kan fange os både via mail og over telefon, hvor vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Husk, at vi afsender hele 90 % af vores ordrer inden for 48 timer. På den måde kan du nyde godt af dit Avifauna-køb, uden at du skal vente halve eller hele uger på at få ordren leveret.