Fuglefoder

Det er vigtigt at udvælge fuglefoder, der passer til netop din fugls nærings- og energibehov. Hos Avifauna finder du et stort udvalg af fuglefoder i forskellige varianter. Sortimentet er inddelt i forskellige kategorier, så du let kan udvælge netop den type fuglemad, der matcher din fugl bedst.Vi har eksempelvis frø i både blandede og rene frøsorter samt levende foder og tørrede insekter, som kan blandes i f.eks. opmadningsfoder. Uanset om du har små fugle som undulater eller større fugle, f.eks. papegøjer, kan du altså finde det rette foder her. Ønsker du i stedet foder til fuglene i haven, er dette også at finde hos Avifauna.

   

Køb billigt fuglefoder til dine fugle her

Der kan være stor forskel på, hvad forskellige fugleracer har brug for af fuglefoder. Større fugle vil naturligvis have behov for mere mad end mindre fugle. I udvalget finder du således både papegøjeblandinger og undulatblandinger.

Papegøjeblandingerne består af større frø, som store fugle med stærke næb let kan spise. Undulatblandingerne består af mindre frø, såsom hør, havre, valmue m.m. og har mindre næring end foder til større fugle. Har du en insektspisende fugl, finder du også både levende foder som melorme og græshopper samt tørrede insekter, der har en høj næringsværdi. Når du vælger fuglefoder ud fra hvilken fugl, du har, sikrer du altså, at din fugl får den rette mængde næring.

Find også fuglelegetøj og andre fugleartikler

Foruden vores udvalg af fuglefoder, finder du også en række øvrige fugleartikler til din fugl. Dette inkluderer bl.a. foder- og drikketrug, så din fugl let kan tilgå sit foder og vand. Mangler du et nyt fuglebur, er dette naturligvis også at finde i sortimentet. Vi forhandler også fuglepleje, herunder mineralblokke, der både sliber fuglens næb og klør og bidrager med vigtige mineraler.

Du finder også fuglelegetøj, som er nødvendigt, hvis din fugl skal trives og ikke kede sig. Med legetøj holder du fuglen aktiv, og du sikrer, at den kan få den fornødne motion. Vores brede udvalg af fugleartikler indeholder dermed alt, hvad du har brug af fuglefoder og tilbehør, så du kan skabe de mest optimale betingelser for din fugl.

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp

Hos Avifauna har vi mange års erfaring inden for branchen, og vi står altid klar til at give gode råd. Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at finde de rette produkter til dine kæledyr, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på tlf. +45 74 67 81 31 eller sende os en mail på mail@avifauna.dk. Du kan også skrive til os gennem vores kontaktformular. Uanset hvilken kontaktform, du vælger, vil vores dygtige medarbejdere sidde klar til at hjælpe og vejlede dig.

                               fugl