Barf hundefoder

Hvis du gerne vil forkæle din firbenede ven, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Avifauna finder du alt til kæledyr, herunder en masse godt hundefoder. Vi går op i, at dyr har det godt. Derfor sælger vi også kun kvalitetsprodukter. Et af disse produkter er hundefoder fra Barf, som du kan læse mere om her.

Barf er god kvalitet

Barf er naturligt dyrefoder, hvilket betyder at det er baseret på rå mad. Selve navnet Barf står for ’Biologicalle Appropriate Raw Food’ eller ’Bones and Raw Food’. Det er godt til dig, som ønsker, at din hund får en mere naturlig form for foder, samt ønsker at give den en mere varieret kost.

Barf foder til hunde består primært af knogler, organer og råt kød fra forskellige dyr. Dette kan for eksempel være kylling, oksekød, fisk, æg eller lam. Barf hundefoder kommer tæt på hundens oprindelige valg af mad, ift. hvad den ville have spist, hvis den levede i naturen.

Andre fordele ved foder fra Barf

Udover at Barf er naturligt dyrefoder - og dermed godt foder til hunde, er der også en masse andre fordele ved produktet. Det giver for det første din hund en mere varieret kost. Mange oplever, at når de har en hund, bliver den let træt af det almindelige hundefoder, den får. Med tør- eller hundefoder fra Barf burde dette ikke ske. Her kan du nemlig tilbyde din hund en masse forskellige produkter, som indeholder grøntsager, proteiner og frugter.

Hvis du gerne vil give din hund foder fra Barf, kan det være en god ide at tale med en dyrlæge eller en professionel inden, da denne form for foder egner sig bedre til nogle hunde end nogle andre. Derudover kræver denne form for foder mere arbejde end at fodre sin hund med almindeligt foder, men du får til gengæld også en meget sund hund ud af det.

Hvad er din hund til?

Når det kommer til Barf foder til hunde, har vi hos Avifauna rigtig meget at vælge i mellem. Derfor er det en fordel, hvis du som hundeejer ved, hvad din hund er til. Ellers skal du heller ikke tøve med at prøve de mange forskellige produkter af. Vi har for eksempel Barf mix energi, som indeholder fjerkrækroppe, ko yver, bladmave og okselever. Derudover har vi en anden variant af dette, som er naturfoder ko mix. Begge dele er rigtig gode for din hund, det handler bare om, at du skal finde ud af, hvad den bedst kan lide. Vi sælger også oksekæbekød, hvis du gerne vil forkæle din hund ekstra meget.

Tag et kig på de mange andre varianter på vores hjemmeside. Lige meget hvad du vælger, kan du være sikker på, at din hund vil blive glad for sit nye foder fra Barf.