Sårpleje og bandage

Det hænder, at din hund får sår, som skal plejes ordentligt – det er særlig vigtigt efter en operation. At udøve den nødvendige sårpleje til din hund, kræver det rigtige udstyr og remedier. Hos Avifauna har vi samlet alle vores produkter til sårpleje og bandage i denne kategori, så du nemt kan finde det, du har behov for. Uanset om din hund, kat eller andet kæledyr har brug for sårpleje, fx sølvsalve eller forhudsrens,  eller en beskyttende halskrave efter en operation, finder du alt, hvad du behøver i udvalget herunder.

Hvilken krave skal jeg vælge til min hund?

Har din hund været igennem operation, og må den ikke slikke eller bide i såret, er en halskrave uundværlig. De findes i mange forskellige størrelser, så det er ikke altid helt nemt at finde ud af, hvilken størrelse krave du skal vælge til din hund eller kæledyr, uden at have mål først. Du finder den rigtige halskrave ved at måle omfanget på din hunds eller kæledyrs hals.

Hos Avifauna forhandler vi to typer kraver: en oppustelig krave, som er yderst behagelig for din hund at have på, og en klassisk kegleformet krave i kunststof med velcrolukning og stofkanter. Kraverne kommer i forskellige størrelser ift. halsomkreds og spænder bredt fra 18-23 cm til 66-78 cm.

Find et udvalg af produkter til din hunds sundhed

Vi ved, hvor vigtigt det er at holde din firbenede ven sund og rask. Derfor har vi dedikeret en hel kategori med sundheds- og plejeprodukter til din hund, så du altid kan finde det redskab, salve eller shampoo, du skal bruge.

Det gælder selvfølgelig også, hvis du har andre dyr end en hund – kæledyr er ofte vores et og alt. Mange af vores produkter til hunde kan også bruges til andre dyr, og derudover har vi kategorier til de fleste typer kæledyr.

Kontakt Avifauna, hvis du har brug for vejledning

Det er ikke altid lige nemt at vælge det rigtige udstyr til din hund, kat eller andet kæledyr. Hvis du er kommet i tvivl om, hvilken krave du skal vælge til din hund, eller hvis du har et spørgsmål til vores store sortiment, så må du ikke tøve med at række ud til os. Vi har mange års erfaring i branchen, så vi kan med garanti hjælpe dig godt på vej.

Ønsker du at kontakte os, står vi altid klar alle hverdage ved mail og telefon. Ring til os på telefon +45 22 44 01 35 eller skriv til os på mail@avifauna.dk. Du har også muligheden for at kontakte os gennem vores kontaktformular, og så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.