Havedamsartikler

I mange danske haver kan man finde en havedam. Hvis du er en af de heldige, som har en havedam, så ved du også, at det kræver en del tilbehør. Heldigvis sælger vi hos Avifauna ikke kun en masse ting til kæledyr, men vi har også en masse havedamstilbehør. Læs med her, og find ud af, hvad du skal bruge til din havedam.

Luftslange10m-20
79,00 kr
Ned til: 50,00 kr

Hvad er en havedam?

Med en havedam er det muligt at have fisk i haven, som kan svømme rundt i dammen. Men dette behøver man ikke, der er også mange, der har en havedam bare for udsmykningens skyld, da en havedam er med til at give din have en hyggelig stemning. Mange børnefamilier finder dog en glæde i at have fisk i en havedam, dog skal man bare huske, at de skal have guldfiskefoder og passes ligesom alle mulige andre kæledyr. Hvis du vælger at have guldfisk i din havedam, kan du købe fiskefoder til havedammen hos os.

Stort udvalg af tilbehør

Hos Avifauna sælger vi et stort udvalg af havedamstilbehør. Du kan blandt andet købe bassiner, folie og tilbehør til havedammen. Der findes mange forskellige slags bassinfolie til havedamme. Noget er sort eller hvidt, alt imens andet har sten på, så det ligner, at det er en rigtig dam, man har i haven. Når du skal vælge folie til din havedam, skal du derfor tænke på, hvilket udtryk du ønsker, at den skal have, og så vælge bassinfolie herefter. Af andet havedamstilbehør kan du også købe bassinstøvsugere, havedamspumper og meget andet.

Danmarks største udvalg

Hos Avifauna sælger vi også en masse ting til kæledyr, og vi kan faktisk sige, at vi har Danmarks største udvalg til dine kæledyr. Så hvis du skal købe ind til at anlægge en havedam, kan du også passende købe noget andet med, hvis du har andre dyr i hjemmet. Vi har nemlig fri fragt ved køb over 299 kroner. Så hvad end du har en kanin, hund, kat eller noget helt fjerde, så kan du finde noget til dyret hos os.

Det skal du være opmærksom på

Hvis du vil anlægge en havedam i din have, er der flere ting, som du skal være opmærksom på. For det første, skal du finde ud af, hvor du gerne vil have placeret den. Dette skal helst være et sted, hvor dammen får sollys i mindst seks timer om dagen, og hvor der ikke er risiko for, at der kommer oversvømmelser ved kraftig regn. Herefter skal du bestemme størrelsen. Hvis du vil have guldfisk i din havedam, er det en god ide, at dammen har en vis størrelse, da fiskene skal bruge plads og dybde, for at leve i et sundt miljø. Det er også vigtigt at tænke over formen på din dam, hvis den er større end en meter i diameter. Det kan ligeledes være en god ide at lave en forstærket kant, så dammen ikke falder sammen.