Gnaverfoder og snacks

Hos Avifauna ved vi, hvor vigtigt det er at give sine kæledyr den rette og bedste kost for at sikre deres sundhed og trivsel. Foder beregnet til gnavere kan både fås i form af komplet fuldfoder, græs, hø, tørrede planter, foderpiller, tørret korn, kerner, flager og tørret frugt. Uanset hvad valget falder på, er det vigtigt, at kæledyret får alle dets kostbehov dækket af et egnet foderprodukt. Det er ofte afhængigt af dyrenes størrelse, art og individuelle behov, der afgør, hvilket gnaverfoder der vil være det bedst egnede.

På denne side finder du nøje udvalgte foderprodukter til kaniner, hamstere, marsvin og andre gnavere. Vi forhandler et stort udvalg af kaninfoder, dværgkaninfoder, egernfoder og diverse andre slags gnaverfoder samt snacks til, når dyrene skal forkæles. Se mere til udvalget i de forskellige kategorier her på siden.

Foderblandinger & Pellets til gnavere

Vi kommer ikke udenom, at foder er hovedkilden til ernæring i din gnavers kost. Her er foderblandinger og pellets et godt valg, da de er sammensat på en sådan måde, der sikrer, at dine gnavere får alle de nødvendige næringsstoffer, de behøver for at trives. I vores udvalg finder du kaninfoder samt foderblandinger til hamstere og marsvin.

Foderblandinger indeholder typisk forskellige former for korn, frø, nødder og tørrede grøntsager. Typisk er der også tilsat vitaminer og mineraler i foderet. Det giver din gnaver en alsidig kost og stimulerer deres naturlige spisevaner. Pellets, eller piller, er mere koncentrerede ingredienser og er derfor gode som tilskudsfoder til de almindelige foderblandinger.

Forkæl din gnaver med lækre snacks

At forkæle din kanin, hamster, marsvin eller chincilla er en glimrende måde at styrke båndet mellem dig og din lille ven. Vores udvalg af snacks til gnavere er både smagfulde og ernæringsmæssigt afbalancerede. Du finder derfor en bred vifte af lækre godbidder, der er velegnede til gnavere som belønning for god opførsel eller som en ekstra lille glæde i deres hverdag. Vi har alle former for snacks bl.a. frøstænger eller små kræmmerhuse med gnavermix.

Gnavergræs og hø er en naturlig og sund gnaversnack

Gnavergræs og hø er en vigtig del af en gnavers kost, da det hjælper med at opretholde deres fordøjelsessystem og bidrager til at mindske tandproblemer. De fleste gnavere synes desuden også, at græs er en lækker snack. Hos Avifauna forhandler vi græs og hø til gnavere i høj kvalitet, der er perfekte til din gnavers diæt. Vores udvalg inkluderer bl.a. blandinger af forskellige græssorter og høtyper, der vil falde i god jord hos selv den mest kræsne gnaver.

Kontakt Avifuana for vejledning

Det kan være en jungle at finde rundt i, hvilket foder og snacks din gnaver har godt af. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, og ønsker du vejledning i, hvad der kunne være det rigtige fodervalg for din gnaver, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på på mail til mail@avifauna.dk eller via vores kontaktformular. Vi bestræber os på altid at vende hurtigst muligt tilbage på din henvendelse — vi ser frem til at høre fra dig!