Hundetransporttasker

Når du skal fra A til B og have din hund med, er det komfortabelt både for dig og hunden at bruge en transporttaske. Transporttasken gør det blandt andet let for dig at gå rundt med din hund. Samtidig skaber den et trygt og sikkert rum, som din hund kan slappe af i.

Der findes mange forskellige transporttasker. Hvilken en du bør vælge, afhænger af din hunds størrelse, vægt og behov. Du bør også gøre dig tanker omkring, hvad du ønsker af en transporttaske i forhold til fx funktionalitet, materiale og udseende. Hos Avifauna forhandler vi flere forskellige varianter af transporttasker til hunde. Se udvalget af tasker nedenfor og find den, der passer til jer!

Transporttasker til den lille hund

Hos Avifauna har vi et bredt udvalg af transporttasker, så du kan finde den taske, der passer bedst til din hund. Transporttasker er ideelt set til små eller mindre hunde, grundet vægt og størrelse. På den måde kan du gå rundt med tasken uden de store problemer.

Vi har to gode bud på transporttasker til dig! Maxima-transportkassen er den første. Denne transporttaske er beige med et polyesterbetræk. Dens liggeområde kan udvides til to gange dens størrelse, når sidelommen foldes ud – så kan din hund rigtig slænge sig. Tasken kan også åbnes i toppen, og skulderremmen er regulerbar og aftagelig. Derudover er en netindsats integreret, som sørger for, at der er en god lufttilførsel.

Adrina-transportkassen er bud nummer to. Tasken er sort med et hvidt mønster og lavet af polyester. Den kan åbnes både i toppen, fronten og på bagsiden og har en integreret line, så hunden ikke kan springe ud. Derudover har den en bundplade med plystræk samt en netindsats, der giver god lufttilførsel.

Hvad med mig, der har en stor hund?

Bare rolig, vi har også et udvalg af transportløsninger til dig med en stor hund. Vi forhandler fx flere produkter til dig, der ønsker at have en større hund med i bilen. Du finder blandt andet en hundesikkerhedssele til bilen. Dette produkt passer i bilens sikkerhedssele og sikrer, at din hund sidder sikkert på sædet. Derudover finder du også hundebure i forskellige størrelser med god lufttilførsel og ventilation til bagagerummet.

Avifauna har også løsninger til dig, som gerne vil have hunden med på cyklen. Du finder nemlig cykelkurve med gitter i vores webshop, så du ikke behøver bekymre dig om, at hunden hopper ud af kurven.

Læs mere om Avifaunas sortiment af sikkerhedsseler, hundebure og cykelkurve til transport af din hund – og kontakt os gerne ved spørgsmål!

Vi samler på tilfredse kunder

Hos Avifauna lægger vi vægt på at have tilfredse og glade kunder – vi samler faktisk på dem! Derfor kan vi med stolthed i stemmen sige, at vores bedømmelse af kundetilfredshed ligger på 9,8 ud af 10. For at yde en god kundeservice, sigter vi bl.a. efter at sende dine varer inden for 48 timer efter køb – og det lykkes med hele 90 % af vores ordrer! Derudover får du fri fragt på ordrer over 299 kr.

Så hvad venter du på? Skynd dig ind, find dine yndlingsvarer og -brands hos os og bliv en del af statistikken over vores kundetilfredshed. Du finder vores mail og telefonnummer i vores kontaktinformationer.