HARI

Tropimix: Tropimix er en unik sammensætning af foder til fugle. Tropimix er 100% spiselig og er fri for skaller, hvilket eliminerer spild. Tropimix tilbyder det bedste fra begge verdener: et multikornsegment med velsmagende frugter, grøntsager, bælgfrugter og nødder og så med den ekstra fordel at det også indeholder Tropican, som er enten sticks eller pellets med helt specifikke næringsværdier.

Tropican: Tropican er en ekstruderet formel som har en større næringsværdi og fordøjelighed sammenlignet med andre produkter på markedet. Dette resulterer i bedre fjerdragt, vægtbalance, større metabolsk vandproduktion, behagelig lugtende afføring og lavere vandindtag. 

Tropican er en komplet afbalanceret diæt til alle livscyklusser hos papegøjer. Foderet er lavet i flere størrelser så som pellets og/eller sticks. Hver formel indeholder en nærende blanding af korn, frø, nødder, grøntsager, frugter, vitaminer og mineraler. Tropican er kun lavet af de mest friske korn og bælgfrugter fra de nyeste afgrøder. 

 

tropimix small banner

tropimix large banner

high performance banner

lifetime banner

handfeed banner

prime vitamin