Applaws

Ønsker du at forkæle din kat fra tid til anden med vådfoder? Du er langtfra den eneste katteejer, der gerne vil det. Heldigvis finder du hos Avifauna et godt udvalg af vådfoder til katte. Vi kan varmt anbefale dig at kigge nærmere på Applaws kattemad, som er vådfoder på dåse, der fås i mange smagsvarianter.

Applaws er økologisk certificeret kattemad, der kun indeholder naturlige ingredienser med høj kvalitet og har et kødindhold på op til 75 %. Vådfoderet er desuden fri for tilsætningsstoffer, herunder kunstige farver, aromaer og konserveringsmidler. Avifauna forhandler applaws vådfoder i hele 7 smagsvarianter, så vi tør næsten love, at du er sikret at finde en smagsvariant, din kat vil synes om. Se varianterne i vores udvalg nedenfor, og find den eller de smage, din kat vil elske!

Hvorfor du skal vælge vådfoder?

Der er flere fordele ved at fodre din kat vådfoder. Én stor fordel er, at vådfoder har et større indhold af vand. Vådfoderet supplerer altså din kats vandindtag og hjælper derfor med at holde din kat hydreret. Når din kat er hydreret, mindskes risikoen for urinvejs- og nyreproblemer, og vådfoderet bidrager dermed til en god sundhed hos din kat.

Det høje vandindhold medvirker også til, at foderet ofte er lavere i kalorier og kulhydrater sammenlignet med tørfoder. At give din kat vådfoder kan dermed mindske risikoen og for overvægt og sundhedsproblemer relateret dertil.

Find alt, du har behov for til din kat hos Avifauna!

Måske er du på udkig efter andre foderprodukter til din kat udover Applaws’ vådfoder? Bare rolig, du er landet det helt rigtige sted! Avifauna fører nemlig et bredt og godt sortiment af kattefoder, både tør- og vådfoder. Hos os finder du fx brands som Brit, Arion, LIVE, Carnilove og mange flere.

Mangler du remedier eller plejeprodukter til din kat, så finder du det også i vores sortiment. Gå på opdagelse i vores katteartikler, hvor du blandt andet finder kattegrus, kattesenge og -bure, loppemidler, kattetoiletter og meget, meget mere. Skulle du mangle en specifik vare, så kontakt os endelig, og vi vil se, hvad vi kan gøre for at få din ønskede vare på lager.

Kan vi hjælpe med noget?

Hos Avifauna prioriterer vi god kundeservice. Det gør vi blandt andet ved at give gratis fragt ved køb over 299 kr. og ved at sende hele 85 % af vores ordrer inden for 48 timer. Vores medarbejdere står desuden klar til at hjælpe dig godt på vej alle hverdage.

Har du spørgsmål til en eksisterende ordre, mangler du produktinformationer, eller har du brug for råd og vejledning angående et køb, så tøv derfor ikke med at række ud til os — vi vil hellere end gerne hjælpe dig! Du kan kontakte os via telefon eller mail mandag-fredag, hvor vi vil gøre vores bedste for at besvare din henvendelse hurtigst muligt! Du kan også gøre brug af vores kontaktformular alle dage i ugen, hvor vi vender tilbage til dig!