Fuglebure

Et fuglebur er ikke bare et fuglebur. Hvis du ønsker at give din fugl de bedste betingelser og et godt hjem, er det nemlig vigtigt at vælge det rette bur, som passer til fuglen og dermed kan give din fugl en god tilværelse. Hos Avifauna finder du derfor et bredt udvalg af fuglebure i forskellige størrelser og udformninger.

Vi forhandler bl.a. mindre bure til de små fugle, men også store bure som papegøjebure, der udover at give fuglen mere bevægelsesfrihed også er udformet i kraftigere materialer, så holdbarheden forbedres. Gå på jagt i udvalget herunder og find det fuglebur, der passer bedst til din fugl.

Køb store fuglebure i flere designs her

I vores udvalg af fuglebure finder du forskellige modeller i forskellige størrelser. Hvilket bur du skal vælge, afhænger naturligvis af din fugl. Vi har eksempelvis mindre fuglebure til undulater og andre småfugle, som ikke behøver helt så meget plads som større fugle. Skal der være plads til flere fugle i ét bur, kan du også finde store fuglebure på hjul, der kan rumme flere småfugle uden at gå på kompromis med bevægelsesfriheden.

Større fugle som papegøjer har selvsagt brug for meget mere plads. Derfor forhandler vi også store og robuste papegøjebure. Disse bure er både flotte og stilfulde samtidig med, at de sikrer fuld bevægelsesfrihed til dine papegøjer eller andre store fugle. Det er nemlig vigtigt, at din fugl kan strække vingerne helt ud samt klatre rundt inde i buret. Vores papegøjebure er desuden på hjul, så du let kan flytte rundt på buret hvis nødvendigt.

Indret fugleburet med fuglelegetøj og andet tilbehør

Når du har valgt det rette bur, er det vigtigt også at tænke på indretning, så buret indeholder de fornødne ting for, at din fugl har det rart. I vores udvalg finder du derfor også en række tilbehør til bure samt fuglelegetøj.

Dette inkluderer produkter som siddepinde i træ og i forskellige tykkelser, der er uundværlige uanset hvilken fugl, der er tale om. Derudover finder du også badeskåle og badehuse, som fuglen kan vaske sig i. Du må endelig heller ikke glemme legetøj i buret, som kan stimulere og aktivere din fugl. Dette inkluderer alt fra raslebolde, tov og reb til diverse spejle med og uden klokker samt gynger og meget andet. Med det brede udvalg af fuglelegetøj kan du dermed sørge for, at din fugl trives og ikke keder sig.

Avifauna – din online dyrehandel