EquiHusk loppefrøskaller 2500 gr

Varenummer :1000005030414
499,00 kr

På lager

Beskrivelse:

Brug loppefrøskaller og undgå sandophobning i hestens tarm. Loppefrøskaller er til brug i forbindelse med behandling af sandophobning i hestens tarm eller som forbyggende dagligt tilskud. Heste som går på fold med lidt eller ingen græs kan let komme til at indtage sand, som kan være en årsag til en del fordøjelsesforstyrrelser. Equihusk indeholder naturlige plantefibre fra planten Isphagula (Psyllium) også bedre kendt som loppefrøskaller. Når Psyllium Husk kommer i forbindelse med vand kvælder de op og danner en gelé-lignende substans og det er denne gelé, der binder sand og jord, så disse transporteres ud af mavetarmkanalen.
Psyllium Husk er et diætetisk fodermiddel til heste, og EquiHusk indeholder loppefrøskaller af human kvalitet (99.9 % ren).
Fås i 2,5 kg spand.

Equidan Vetline serien er udviklet til at supplere hesten på specifikke områder og til at supplere en optimal grundfodring. Produkterne er sammensat at højkvalitets naturlige råvarer, og typisk i en ganske koncentreret form, således de er drøje i brug. Vi arbejder ud fra evidensbaseret viden, når produkterne udvikles og produkterne anbefales bl.a. derfor professionelt af danske dyrlæger.
Med et Equidan Vetline produkt i hånden er din hest hjulpet bedst muligt.

Doserings vejledning:

Som kur: 100 g/dagligt i ca. 14 dage eller efter dyrlægens anvisning.
EquiHusk kan anvendes dagligt i en mindre mængde.
Iblandes tørt foder. Det anbefales IKKE at bløde produktet op først.

Sammensætning:

Psyllium Seed Husk.

Analytiske bestanddele:
Råprotein 1.5 %, Træstof 6 %.