Everyday Electrolyte m lakridssmag NetTex, 1kg

Varenummer :5035104068842
179,00 kr

På lager

Beskrivelse:

Velsmagende sukkerfrie elektrolytter til din hest med de rette næringsstoffer!
Når hesten sveder er det ikke kun væske som forsvinder, men også kroppens livsvigtige salte som natrium, kalium, klorid og magnesium. Derfor er det vigtigt disse tabte næringsstoffer erstattes i forbindelse med træning, stævne, transport eller lignende. Alle elektrolytterne hjælper med at opretholde hestens væskebalance, styre mange af kroppens enzymprocesser og indgår i nerver og musklers elektriske signaler. Det vil sige, at hvis en hest er i underskud af elektrolytter, kan det blandt andet medføre væskemangel, nedsat præstationsevne, nedsat nerve- og muskelfunktion. Net-Tex Everyday Electrolyte er tilsat lakridssmag, der er meget smagfuld for hesten, de tildeles derfor let i hestens drikkevand eller foder. Ydermere er denne elektrolyt 100% sukkerfri!

Nettex har udviklet innovative og teknologiske løsninger til ernæring og pleje af dyr siden 1983, da virksomheden blev grundlagt i Storbritannien. Deres engagement i forskning og udvikling betyder, at deres produkter er af højeste kvalitet.

Doserings vejledning:

Heste: 25 - 50 gr/dag
Ponyer og islændere: 12,5 - 25 gr/dag
1 strøget mål = 25 gr.
10 gr. Pr. liter vand ved opløsning.

 

Kan opblandes i hestens drikkevand eller foder. Vand bør altid være til rådighed for hesten!

Sammensætning:

Natriumklorid, Kaliumklorid, Natrium bikarbonat, Magnesiumsulfat, Calciumkarbonat, Glycin, Konserveringsmiddel, Smagsstoffer.

Analytiske bestanddele:
Natrium 24.5%, Kalium 8%, Klorid 42 %, Magnesium 1 %, Calcium 2.4 %.