LIVE Senioer & Overweight mini Kalkun & Ris, 2 Kg.

Varenummer :5453002250273
159,00 kr

På lager

Beskrivelse.

Probiotic LIVE er et Super Premium komplet tørfoder af bedste kvalitet med Kalkun.
Denne variant er tiltænkt den ældre hund der ikke længere er så aktiv eller hunden der har behov for færre kalorier.
Foderet der er målrettet små hunderacer på under 10 kg har god smag og er baseret på naturlige ingredienser uden tilsætning af farvestoffer og konserveringsmidler. Pillen er ligeledes designet til den mindre hund og er tilpasset i størrelsen.
Det helt unikke ved Probiotic LIVE hundefoder er det høje indhold af levende gavnlige mælkesyrebakterier (Probiotika). Tilførslen af disse optimerer din hunds fordøjelse og styrker dens immunforsvar. Det har krævet mange års forskning og udvikling, at kunne sikre tilførslen og stabiliseringen af disse mælkesyrebakterier, men det har nu betydet et unikt hundefoder med garanti for den bedste hjælp til din hunds velfærd. Probiotika er dokumenteret at kunne støtte hundens fordøjelse, optimere næringsoptaget, nedsætte risikoen for foderintolerancer og forbedre hud og pels.
Udover de tilsatte mælkesyrebakterier, er Probiotic LIVE baseret på råvarer af højeste kvalitet og en tilførsel af omega fedtsyrer der gavner hunden. Probiotic Mini Breed serien hjælper desuden til at nedsætte dannelsen af tandsten.
Probiotic LIVE kan anvendes til alle hunderacer og også hunde med foderintolerance.
Produktet forhandles også i en 7,5 kg sæk.

Probiotic LIVE forhandles af flere dyrlæger og foderforhandlere rundt om i landet.

Bacterfield er en tysk baseret virksomhed der startede i 2006 med visionen om at skabe en unik serie af probiotisk foder til kæledyr. Efter flere års samarbejde med internationale specialister i ernæring, probiotika, dyrevelfærd samt avanceret foderforarbejdning og produktion, er det lykkedes at skabe det første funktionelle Super Premium foder til hunde og katte indeholdende probiotika. Probiotic LIVE sælges i dag i talrige dyreklinikker og pet shops rundt om i verden.

 

Sammensætning.

Kalkun Ris, Majs, Ærter, Animalsk fedt (kylling), Fjerkræsovs, Kartoffelprotein, Hørfrø, Roefibre, Lakseolie (en naturlig kilde til EPA og DHA), Mineraler, Bryggeritørgær, Cikorie (naturlig kilde til FOS og Inulin; Prebiotika), STPP (Sodium-tripolyphosphat), Hydrolyseret gær (naturlig kilde til MOS og betaglukan), Tørrede tomater, Planteekstrakt: Yucca schidigera, Rosmarinus sp., Vitis sp., Curcuma sp., Citrus sp. og Eugenia sp.

Analytiske bestanddele:
Omsættelig energi 3579 kcal/kg.
Vand 9.0%, Råprotein 24%, Råfedt 12%, Råaske 7%, Træstof 3.5%. Calcium 1.2%, Fosfor 1%. Omega 6 2.4%, Omega 3 0.9%.
Vitamin A 20000 IE/kg, Vitamin D3 2000 IE/kg, Vitamin E (alfa-tokoferol) 500 mg/kg. L-Carnitin 50 mg/kg, Taurin 2000 mg/kg, Jern 90 mg/kg, Kobber 13 mg/kg, Zink 100 mg/kg, Mangan 40 mg/kg, Jod 1.5 mg/kg, Selen 0.2 mg/kg, Enterococcus faecium 1x109 CFU/kg.

 

Fodervejledning.

Se nedenstående skema.

Daglig fodringsvejledninger er kun vejledende. Foderindtag kan variere i henhold til race, alder, køn og aktivitetsniveau samt ønsket foderstand.

Sørg altid for at hunden har adgang til frisk vand.

Daglig fodermængde (gram per dag)

Vægt1-2 kg2-5 kg5-10 kg
Normal aktivitet254590
Høj aktivitet4590150