B&B

Hvis du ønsker en god personlig hygiejne og flot, skinnende pels for din hund, så synes vi hos Avifauna, at du bør tage et kig på plejeprodukterne fra Bundgaard & Bluhme, bedre kendt som B&B. B&B forhandler et bredt udvalg af produkter og remedier, som du kan bruge til at pleje din hunds pels, hud og negle.

B&B er et dansk brand stiftet af hundefrisører, der om nogen ved, hvilke ingredienser og hvilken kvalitet hundeplejeprodukter bør involvere. B&B produkterne er kendetegnet ved kvalitet og funktionalitet. Når du køber B&B, får du altså de bedste produkter til din hund. Hos Avifauna finder du både B&B plejeprodukter, som shampoo og balsam, og B&B remedier, som hurtigttørrende håndklæder og saksesæt. Gå på opdagelse nedenfor, og find de produkter, du og din hund har brug for.

Kvalitetsprodukter fra B&B til din hund!

Døjer din hund med skæl og/eller tør hud? Tør hud og skæl er et alment problem blandt hunde, men der er hjælp at hente. Avifauna forhandler fx B&B Jojoba shampoo. En B&B økologisk hundeshampoo, der er effektiv mod tør hud. Shampooen er mild og effektiv, og den renser hundens hud og pels dybt, men skånsomt.

Husk, at du hos Avifauna også finder remedier fra B&B, som du med fordel kan anvende før, under og efter, du anvender plejeprodukter. I vores sortiment finder du bl.a. en massagebørste, som du kan bruge i både våd og tør pels, en underuldskam i karbonforstærket glasfiber, som fjerner underuld og løse fældehår, samt et saksesæt i solid stålkvalitet med 4 sakse og 1 stålkam.

Find det, du mangler fra dit favoritbrand hos Avifauna

Vil du se på andre hud- og pelsplejeprodukter til hunden, så kast et blik på vores udvalg af shampoo og balsam. I vores sortiment finder du produkter som hvalpeshampoo, aloe vera-balsam, tangle-fix og meget mere fra kvalitetsbrands som KW og Trixie.

Hos Avifauna finder du også produkter, der fremmer din hunds generelle sundhed. Produkterne har fokus på godt helbred, god trivsel og god velvære. Vores sortiment spænder bredt, så du er sikker på at finde lige det, du har brug for. Vi forhandler bl.a. tandplejeprodukter, der skaber en god mundhygiejne, men også remedier til sårpleje, fx bandage, og remedier til løbetid og inkontinens, fx bleer og løbetidsbukser.

Kan vi hjælpe dig med noget?

Hos Avifauna vil vi gøre vores bedste for at give alle vores kunder kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser. Vores sortiment er derfor hele tiden under udvikling. Skulle du mod alt forventning mangle en vare, hører vi meget gerne fra dig, så vi kan se på mulighederne for at få dine ønsker på lager.

Du kan kontakte os både over telefonen eller via mail, hvor vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig alle hverdage. Du kan også udfylde vores kontaktformular, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!