Seler

Har du en hund, som har tendens til at trække meget, når du er ude at gå tur? Så er risikoen for nakkeskader større, da trykket er centreret rundt om halsen. Hvis du ønsker at fjerne trykket fra hundens hals og i stedet fordele det mere lige udover kroppen, når I er ude at gå ture, så er en hundesele det, du skal vælge.

Hos Avifauna forhandler vi et bredt udvalg af hundeseler til både små og store hunde. Vores udvalg indeholder seler fra mærker som Curli og Julius K9, der er nogle af de bedste hundeseler på markedet.

hurta sele

Sådan vælger du den rigtige hundesele

Udvalget af hundeseler er stort, så hvordan sørger du for at vælge den helt rigtige sele til din hund? Et par ting, der er værd at overveje, er fx hundens race, hvordan din hund ser ud ift. vægt, kropsbygning og højde, samt om hunden er en familie- eller jagthund.

Derudover er det en fordel at vælge en hundesele, som:

  • kan spændes ind flere steder, så den altid kan tilpasses hundens størrelse
  • hunden træder ned i og ikke får hen over hovedet. Det bryder mange hunde sig ikke om
  • er fremstillet i et behageligt materiale eller polstret, så den er rar at have på.

Selvom disse ting er gode at overveje, så er det altid en god idé at afprøve et par forskellige seler fra forskellige mærker, så du kan finde den sele, der passer helt perfekt til din hund.

Køb seler fra kendte mærker Curli og Julius-K9

Hos Avifauna sætter vi en stolthed i at vælge de bedste hundeseler på markedet. På den måde er du garanteret, at uanset hvilken sele du vælger, vil den være både sikker og i høj kvalitet. Vi forhandler et hav af hundeseler i forskellige mærker. De fleste seler fremstilles i nylon, da det både er et behageligt og slidstærkt materiale, der kan holde til lidt af hvert.

I udvalget finder du Julius K9-seler, som er nogle af de bedste seler på markedet. De er testet til perfektion og ligger design- og funktionsmæssigt i en klasse for sig. Julius K9-seler har en ergonomisk pasform, der sørger for, at trykket fordeles over hele brystområdet. De er derudover udstyret med refleks og håndtag, og fås i mange forskellige størrelser.

Vi forhandler desuden seler fra det populære mærke Curli. En af selerne er udstyret med den revolutionerende DogFinder ID, så kan du som ejer registrere selen på DogFinders hjemmesiden, så du altid kan finde din hund, hvis den løber væk med selen på.

Er du i tvivl? Kontakt Avifauna

Det er ikke altid lige nemt at skulle vælge en sele til sin hund. Der findes mange på markedet, og det kan være svært at vurdere, hvilken hundesele der passer bedst til din hund. Hvis du er i tvivl om, hvilken sele du skal vælge, er der heldigvis råd for det. Hos Avifauna har vi siden 1975 forhandlet med kæledyrsartikler. Vi har derfor mange års erfaring i branchen, og vi kan derfor også nemt hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige sele – uanset hvilken hund du har.

Ønsker du vejledning eller har du spørgsmål til vores udvalg af seler, så må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi kan kontaktes via mail eller telefon. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Vi glæder os til at høre fra dig!