Redekasser

Hos Avifauna fører vi et bredt og alsidigt sortiment af fugleartikler og tilbehør til fugleejere, herunder redekasser i mange forskellige og flotte designs. Brugen af redekasser sikrer fuglene et opholdssted, og i vores sortiment finder du både redekasser til parakitter, undulater og andre småfugle.

 


Vores redekasser er fremstillet i forskellige materialer, bl.a. naturtræ og kunststof. Nogle af vores produkter har også smarte features, såsom en udtagelig redeskål eller et låg, der kan åbnes under kontrol og rengøring af kassen. Gå på opdagelse i vores sortiment herunder og find den redekasse, der passer bedst til dig og din fugl.

Køb redekasser til undulater og parakitter her

I vores udvalg finder du redekasser, der er bygget til forskellige typer småfugle, f.eks. undulater og parakitter. Kassernes og indflyvningshullernes størrelse vil derfor variere, alt efter hvilken type, du vælger. Redekasserne varierer også i deres designs, hvor du f.eks. kan vælge en kasse i et helt simpelt og firkantet look.

Må redekassen gerne være lidt anderledes, har vi også mere finurlige designs i naturtræ samt en hyggehule formet som en tipi af stof, som udover at skabe tryghed for din fugl også vil være et sjovt og dekorativt indslag i fugleburet. Med vores redekasser kan du dermed give din fugl et trygt gemmested samtidig med, at de fine designs pryder fugleburet.

Se også vores øvrige udvalg af fugleartikler

Mangler du andet til fugleburet, har vi hos Avifauna selvfølgelig et stort udvalg af øvrige fugleartikler, så du kan skabe det helt rette hjem for din fugl. Det indebærer fuglebure i flere designs og aktiverende fuglelegetøj, så din fugl bliver stimuleret, mens den er i buret.

Du finder også et stort udvalg af fuglefoder, der er specielt lavet til forskellige fugleracer, så din fugl får den næring og energi, den har brug for. Uanset hvad du mangler til din fugl, kan du altså få det hele hos Avifauna, så din bevingede ven kan holde sig glad og sund.

Avifauna – køb dine dyreartikler online

Dit kæledyr fortjener naturligvis det bedste. Hos Avifauna finder du derfor et kæmpe udvalg af dyreartikler til både fugle, fisk, gnavere, hunde og katte. Vi har med andre ord noget til ethvert kæledyr, så du kan sikre dine små venner de mest velegnede produkter til pasning og pleje.