Tilskud til foder

Formålet med hundefoder er at dække din hunds basale behov – og for mange hunde klarer foderet dette job meget fornuftigt. Nogle gange kan hunde dog have brug for et særligt supplement for, at deres behov er helt dækket ind – præcis som med os mennesker. Derfor finder du hos Avifauna et bredt udvalg af forskellige kosttilskud, så du kan sammensætte den mest optimale kost til din hund.

Der findes mange former for kosttilskud, heriblandt tabletter, olier og pulver – hver især med deres fordele. Nogle kosttilskud afhjælper og lindrer fx smerter ved sygdomme og alderdom, mens andre vedligeholder en sund bakterieflora. Du finder også forskellige kosttilskud, der hjælper mod akutte mave- og tarmproblemer, og kosttilskud, der sørger for, at din hund får de vitaminer, den har behov for.

Hold orme væk fra din hunds tarmsystem

Ønsker du at optimere din hunds tarmmiljø, anbefaler vi hos Avifauna at bruge Anibio Wurmalin. Anibio Wurmalin er en 100 % plantebaseret ormekur til både hunde og katte, der understøtter et fjendtligt miljø for orme. Derudover renser produktet også tarmen blidt samtidig med, at det generelle tarmmiljø bliver plejet.

Ormekuren har en flydende substans, og doseringen af produktet udregnes i antal af dråber i forhold til hundens legemsvægt. Andre faktorer spiller dog også ind i forhold til dosering, fx tævers drægtighed. Ved tvivlsspørgsmål omkring hvor mange dråber din hund må få, kan det være en god idé at kontakte en dyrlæge eller anden ernæringsekspert. På den måde sikrer du, at din hund får den rette mængde af kosttilskuddet.

Undgå fordøjelsesproblemer hos din hund

Hunde er nysgerrige væsner, som gerne skal snuse og nogle gange smage på alt. Denne nysgerrighed kan dog få uhensigtsmæssige konsekvenser for hunden, fx hvis den indtager noget, den ikke kan omsætte. Sker dette, vil du som hundeejer ofte kunne se det i hundens fordøjelse. Har din hund fx fordøjelsesforstyrrelser i form af lind mave, er der blandt andet risiko for ustabil væskebalance og dehydrering.

Har din hund problemer med maven, anbefaler Avifauna at bruge Statera Dogcare Instant Diastop. Dette tilskud er en velsmagende pasta, der er udviklet som hjælp til hunde med akutte mave- og tarmforstyrrelser. Pastaen har nemlig et højt indhold af Calsporin, som effektivt genskaber hundens naturlige funktion i tarmsystemet. Find Instant Diastop og andre Statera Dogcare i vores webshop, og hjælp din hund med at genoprette og understøtte dens tarmflora og immunforsvar.

Lad Avifauna hjælpe dig med at finde rundt i junglen af kosttilskud

Der findes rigtig mange forskellige kosttilskud til hunde. Nogle produkter har få, men specifikke funktioner – andre involverer flere funktioner, der styrker din hunds generelle vitalitet og velvære. For at gøre det overskueligt for dig at navigere i de mange forskellige produkter, har vi hos Avifauna forsøgt at tilføje udførlige og detaljerede beskrivelser til alle de kosttilskud, vi forhandler.

Opdager du dog et produkt, som mangler information? Eller måske du har yderligere spørgsmål? Så tøv ikke med at kontakte os – vi står klar til at besvare dine spørgsmål alle hverdage! Find både vores mailadresse og telefonnummer på vores kontaktside. Vi glæder os til at høre fra dig!