Fuglepleje

Som fugleejer er det muligt at investere i en masse forskellige slags produkter udviklet til optimal pleje af ens fugle. Det gælder, uanset om du har undulat, kanarie-fugl, parakit, papegøje, eller om du holder andre slags fugle, idet fællesnævneren i kategorien er den bedst mulige form for pleje uanset dyreart.

I denne produktkategori finder du vores omfattende udvalg af fuglepleje, som bl.a. indeholder kosttilskud i form af blokke og sten, der kan placeres i fugleburet. Disse anvendes, hvis der opstår behov for ekstra jod, kalk eller diverse andre vitaminer og mineraler i fuglens kost. Supplerende fugleplejeartikler omfatter også diverse tilskud beregnet til farveoptimering, til fjerpleje eller fjerproblemer samt produkter, der blandt andet styrker fuglenes immunforsvar. Find det produkt, du skal bruge, i udvalget herunder.

Sepiaskal er en vital kilde til calcium

En sepiaskal kommer fra en sepiablæksprutte og bruges som en 100 % naturlig kilde til calcium til fugle, men faktisk også til krybdyr. Calcium bidrager til at opretholde sunde knogler og fjerdragt hos din fugl. En sepiaskal er også rig på jod, som særligt undulater ofte lider af mangel på. Vores sepiaskal kommer inkl. en metalholder, som gør den nem at hænge op i fugleburet og sikre, at din fugl eller fugle får den nødvendige calciumtilførsel. Ønsker du ikke at hænge sepiaskallen op, kan du faktisk også rive skallen og drysse det ud over fuglefoderet.

Udover sepiaskallen tilbyder vi hos Avifauna også en bred vifte af forskellige mineralblokke i forskellige størrelser og grovheder, der indeholder vigtige mineraler, som hjælper med at forbedre din fugls sundhed og velvære. Mineralblokkene er ligeledes nemme at placere i fugleburet.

Køb kosttilskud og nekton-produkter til din fugl

For at sikre at din fugl får den mest optimale ernæring, kan det være nødvendigt med kosttilskud. Kosttilskuddene kan bruges, hvis din fugl har ernæringsmæssige mangler, og du gerne vil sørge for, at den får, hvad den skal have for at holde sig sund og rask, som en del af sin normale, balancerede kost. I vores udvalg finder du bl.a. tilskud af canthaxantin og spirulina samt de populære nekton-vitamintilskud i flere forskellige varianter, der kan afhjælpe forskellige udfordringer, fx manglende farve i fjerdragten. Nekton blandes i fuglens drikkevand og er altså meget nemt for fugle at indtage.

Find alle former for fugleartikler hos Avifauna

Hos Avifauna gør vi alt, hvad vi kan, for at sikre et stort og bredt udvalg af alverdens artikler til fugle. Du finder bl.a. alt, hvad du skal bruge til fugleburet inkl. buret selv, fuglefoder, fuglelegetøj, redekasser, fuglelamper og meget mere. Vores mål er at hjælpe dig med at skabe de bedste rammer for din fugl, der er med til at skabe en sund og glad tilværelse for den.

Har du spørgsmål til vores udvalg af fugleudstyr eller nogle af vores andre kæledyrskategorier, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vores medarbejdere sidder altid klar til at hjælpe dig. Vi kan kontaktes via telefon eller mail mandag-fredag. Du kan også gøre brug af vores kontaktformular alle dage i ugen, hvor vi vender tilbage til dig!