Curli hundeseler

Når du skal ud at gå med din hund, og den skal være i snor – er der ofte to muligheder, du kan sætte snoren fast på. Den ene er at sætte snoren fast til et halsbånd, og den anden er at sætte snoren fast i en sele.

Hos Avifauna er vi fortalere for, at du benytter en hundesele til din hund. Den store fordel ved en hundesele er, at når du eller din hund trækker i snoren, så tager en god sele presset væk fra nakken og fordeler trækket mere jævnt. På den måde undgår din hund ubehagelige træk omkring halsområdet – træk, som på den lange bane kan risikere at forårsage skader i nakke og ryg.

En sele er altså en skånsom måde at holde din hund i snor på, og det vægter vi højt hos Avifauna. Derfor finder du det populære og kvalitetssikre selebrand Curli i vores webshop.

Find en Curli-sele til din hund

Der findes flere forskellige hundeseler fra brandet Curli. Vi forhandler fx denne Curli-hundesele i sort. En skånsom softsele i åndbart Air-Mesh materiale, som på de varme dage med fordel kan vrides i koldt vand for at give en kølende effekt til din hund. Curli-selen er også udstyret med reflekser flere steder, så din hund bliver synlig på gåturene i mørket.

Selen har elastiske søm, som giver hunden ekstra bevægelighed og er justerbar med velcrolukning. Den er udstyret med det revolutionerende DogFinder ID. Her kan ejeren registrere selen på DogFinders hjemmeside, så man kan finde frem til ejeren, hvis hunden skulle finde på at løbe væk.

Alt, hvad du skal bruge for at holde din hund i snor

Udover hundeselen er et vigtigt element til den daglige gåtur med hunden hundesnoren. Denne snor er også kendt under navnet “liner”. Hos Avifauna har vi et bredt udvalg af liners i forskellige materialer og farver. På den måde kan du finde den liner, der passer lige til dit og din hunds behov.

Du finder fx flexiliners i forskellige farver, størrelser og længder i vores webshop. Her kan du med en enkelt knap let holde styr på din hund og give den fri line så langt, du ønsker. Vores flexiliners kommer desuden med et ergonomisk håndtag for at give dig som hundelufter den bedste oplevelse.

Er du til en mere højteknologisk løsning? Så er lineren fra Memopet helt sikkert noget for dig! Denne liner er udstyret med en mikrochip, som gør det let for dig at gemme din hunds vigtigste informationer via Memopet-appen. På den måde har du altid dit kæledyrs informationer lige ved hånden.

Brug for hjælp?

Kontakt os gerne! Vi står klar til at hjælpe dig med, hvad end du måtte have brug for, så du og din hund kan få det bedste af det bedste. Vi ønsker at give vores kunder en god købsoplevelse – derfor bestræber vi os på at besvare telefonopkald indenfor 2 timer (i tidsrummet fra kl. 10-18) og mails indenfor 2 hverdage. For kontaktinformationer se vores kontaktformular.