Loppemidler

Parasitterne er desværre noget, alle hunde nemt kan komme i kontakt med — især hvis din hund tilbringer meget tid udendørs, fx i skoven eller i andre naturområder. Lopper, flåter og andre parasitter kan være til stor irritation for din hund, og de kan også medføre farlige sygdomme, hvis de ikke opdages og behandles/fjernes i tide. Oftest er lopper og flåter svære at se, så det er vigtigt, at du kigger specifikt efter dem fra tid til anden.

Hos Avifauna anbefaler vi, at du især er opmærksom på at tjekke din hunds pels efter udendørsaktiviteter, så du mindsker risikoen for parasit-problemer, der hurtigt kan vokse sig store. Vær også opmærksom på udbredt kløen, hårtab, urolighed/tristhed og rustfarvede korn i pelsen — alt sammen noget, der kan være symptomer på lopper og flåter. Skulle uheldet være ud, og din hund har fået lopper og/eller flåter, er der hjælp at hente hos Avifauna. Vi forhandler loppemidler til din hund, så du nemt kan behandle og forebygge uvelkomne besøg.

Det er vigtigt at reagere hurtigt

Hvis din hund har lopper eller flåter siddende i huden, resulterer det oftest i en uudholdelig kløe – men det er ikke det eneste problem. En voksen loppe lægger fx mange æg, og hvis sådan en loppe får lov at sidde lidt for længe i pelsen, kan den derfor skabe store problemer i en lang periode.

Flåter kan også volde større problemer end irriterende kløe. De kan nemlig overføre alvorlige sygdomme som borrelia. Det er derfor vigtigt at reagere hurtigt, hvis du opdager lopper eller spotter en flåt i din hunds pels. Vi anbefaler, at du tjekker din hunds pels ofte både i sommer- og vintermånederne.

Forebyggelse og behandling på en og samme tid

Mangler du en nem og effektiv måde at forebygge og behandle loppe- og flåtangreb? Hos Avifauna har vi løsningen til dig. Et godt produkt mod flåter og lopper er vores Seresto Vet. Halsbånd, som kan bruges til både katte og hunde.

Seresto-halsbåndet beskytter hunden i dens nære omgivelser og fås i flere udgaver, så du kan få det halsbånd, der passer til din hund ud fra dens vægt. Vi har også lavet en guide til, hvordan du sætter halsbåndet på, som du kan finde på vores hjemmeside.

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål til vores sortiment, vil du gerne vide mere om et specifikt produkt, eller har du brug for vejledning og rådgivning, så tøv ikke med at kontakte os! Avifaunas medarbejdere står klar alle hverdage til at hjælpe dig med de udfordringer, du måtte have.

Du kan kontakte os via telefonnummer +45 22 44 01 35, mail@avifauna.dk eller via vores kontaktformular, hvor vi vender tilbage til dig. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt, ligegyldig hvilken kontaktmetode du vælger at bruge. Vi glæder os til at høre fra dig!