Mundkurve

Har du problemer med, at din hund snapper eller måske gør meget på gåturen? Så bør du overveje en mundkurv. Hos Avifauna forhandler vi mundkurve til hunde, der bider eller på anden vis har behov for at få fæstnet snuden på en sikker og komfortabel måde.

De forskellige mundkurve fås i flere designs og størrelser, så du kan finde en mundkurv, der passer til netop din hund. Ved hver mundkurv har vi angivet, hvilke racer den typisk vil passe til, men det er naturligvis vigtigt, at du tager højde for lige præcis din hunds størrelse og udformning. Se alle vores mundkurve herunder, så du trygt kan bevæge dig ud i naturen med din hund.

Køb mundkurve til hunde her

Mundkurve er en god løsning til hunde, der bider eller har tendens til at gø meget. Har du en af de 13 hunderacer, der i dag klassificeres som ulovlige racer, er der endda påbud om, at hunden skal bære mundkurv. Hos Avifauna forhandler vi mundkurve og snudeseler til flere forskellige typer hunderacer. Nogle modeller har indbygget netindsats og ekstra polstring, så hunden ikke generes af mundkurven. Du kan også vælge mellem flere typer materialer, f.eks. læder eller nylon. Ønsker du at give hunden adgang til f.eks. at drikke vand eller spise godbidder, mens den har mundkurv på, har vi modeller, der tillader dette.

Det er dog ikke kun pga. risiko for bid, at en mundkurv kan være anvendelig. En mundkurv kan også sikre, at din hund ikke spiser giftige ting, hvis den f.eks. løber frit rundt i din have eller i hundeskoven. Har din hund sår, f.eks. efter en operation, som den ikke må slikke i, kan en mundkurv også være løsningen på dette. En mundkurv betyder dermed ikke nødvendigvis, at der er tale om en aggressiv eller bidsk hund. Alle vores mundkurve er desuden designet på en måde, der sikrer, at hunden ikke tager skade af eller får ondt af at have mundkurven på.

Avifauna – Stort udvalg af kæledyrsartikler til lave priser

Udover vores mundkurve tilbyder vi hos Avifauna et stort udvalg af øvrige hundeartikler. Dette inkluderer bl.a. hundefoder, jagthundeudstyr og meget andet. Vi har Danmarks største udvalg, så der er rig mulighed for at finde noget, der passer til lige netop din hund. Udvalget begrænser sig dog ikke til hunde. Du finder også artikler til katte, fugle, akvarier, gnavere m.fl. Når du handler kæledyrsartikler hos os, får du desuden kendte kvalitetsmærker til de lavest mulige priser. 

Har du spørgsmål til vores sortiment, eller har du brug for hjælp til at finde det rette produkt, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper dig hellere end gerne på vej. Du kan ringe til os på tlf. +45 74 67 81 31 eller sende os en mail via mail@avifauna.dk. Du er også velkommen til at kontakte os gennem vores kontaktformular, hvorefter vi vil vende tilbage hurtigst muligt.