Nylon-halsbånd

Mangler du et halsbånd til din nye hund, eller trænger det gamle halsbånd til at blive skiftet ud? Så synes vi, du bør overveje at anskaffe dig og din hund et hundehalsbånd i nylon. Nylon-halsbånd er utroligt slidstærke halsbånd, som du kan bruge mange år ud i fremtiden. Det bløde nylonmateriale gør også halsbåndene behagelige og komfortable for hunden at have på.

Hos Avifauna forhandler vi et bredt udvalg af nylon-halsbånd i finurlige farver. I vores sortiment finder du også nylon-liners i matchende farver. Vores mange halsbånd fås i et hav af forskellige længder og bredder, så du kan finde et halsbånd til din hund, hvad end den er stor eller lille. Gå på opdagelse i udvalget af nylon-halsbånd nedenfor, og find et halsbånd i din yndlingsfarve!

Et nylon-halsbånd er ikke bare et nylon-halsbånd

Når vi snakker nylon-halsbånd, findes der mange forskellige typer halsbånd. En ting er, at du kan få halsbåndene i forskellige farver, så du kan finde en i din smag. En anden ting er, at halsbåndene fås i forskellige længder og bredder, så du kan finde lige det halsbånd, der passer til din hunds størrelse.

Hos Avifauna finder du også hundehalsbånd i nylon, der er oplagte til jagt og andre udendørsaktiviteter. Vores halsbånd fra Huntingtime er produceret i den klassiske orange farve, som adskiller din hund fra de naturlige omgivelser, den måtte befinde sig i. Ved brug af et Hunting Time-halsbånd mindsker du dermed risikoen for ulykker.

Vi forhandler også halsbånd specifikt til hvalpe. Én af fordelene ved hvalpehalsbåndene er, at de er udstyret med en sikkerhedsspænde, som hurtigt åbnes, hvis uheldet er ude. En meget praktisk funktion, hvis nu hvalpe kommer på afveje eller måske hænger fast et sted.

Er nylon-halsbånd ikke lige sagen?

Hos Avifauna fører vi et bredt udvalg af hundehalsbånd i forskellige materialer, så hvis et nylon-halsbånd ikke frister, er vi sikker på, at du finder nogle af vores andre typer halsbånd tiltrækkende.

Kast et blik på vores store udvalg af halsbånd, og find det halsbånd, der passer perfekt til din hund. I sortimentet finder du blandt andet halsbånd i læder og metal. Vi forhandler også halsbånd fra Memopet, som forbinder de klassiske funktioner ved hundehalsbåndet med teknologiens nyttige funktioner. Disse halsbånd indeholder en mikrochip, som kan forbindes med smartphones, hvor de vigtigste informationer om dit kæledyr kan indkapsles.

Avifauna forhandler alt til din hund

Mangler du andre remedier eller produkter til din hund og jeres fælles hverdag? Avifauna forhandler et bredt udvalg af hundeartikler, som blandt andet involverer produkter som hundesenge, hundefoder, hundefrakker samt vand- og foderskåle.

Skulle du mod alt forventning mangle et produkt i vores shop, så hører vi meget gerne fra dig, så vi kan undersøge mulighederne for at skaffe det specifikke produkt hjem til dig. Udfyld blot vores kontaktformular eller kontakt os direkte på telefonnr. +45 22 44 01 35 eller mail: mail@avifauna.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!