Lys og varme

Udover fuglelegetøj, siddepinde og bundmateriale m.m. kan fugleburet med fordel indrettes med lys og varme med henblik på at sikre den bedst mulige trivsel og sundhed for fugle af enhver art. Blandt andet kan lysstofrør (der fås med varierende watt-kapacitet) anvendes for at give fugle naturligt dagslys.

Brugen af lysstofrør eller fuglelamper i buret har de fordele, at det er med til at styrke fuglenes spise- og ynglelyst samt bidrage til problemfri fældning for fuglene. Supplerer du yderligere med brugen af en reflektor, opnås der en markant højere lyseffekt. Når det gælder artikler inden for lys og varme, er det også en mulighed at anvende en varmeplade, der holder fuglenes drikkevand frostfrit i volierer og udendørs bure. Udforsk udvalget af fuglelys nedenfor, og giv dine fugle den optimale atmosfære, som de fortjener.

Fuglelys i mange størrelser til ethvert formål

Fuglelys spiller en afgørende rolle i din fugls trivsel. Det er ikke kun en kilde til lys, men det påvirker også deres adfærd og biologiske rytme. Vores sortiment af fuglelamper omfatter en bred vifte af forskellige størrelser til både inden- og udendørs brug, så du kan finde det perfekte lys til dine fugle. Hos Avifauna har vi lys til fugle, der spænder lige fra naturligt dagslys til varmere og mere hyggelige nuancer.

Vores Trixie fuglelampe er særligt designet til at efterligne naturligt sollys for indendørs fugle. Dette hjælper med at opretholde din fugls sundhed og trivsel, og så fremmer den også forplantning, aktivitet og appetit hos fuglen. Lampen skal placeres direkte over buret og udsender kun små mængder UV-B stråler - et godt valg til de fleste fugle.

Hold din fugls omgivelser varme i de kolde vintermåneder

Fugle har brug for at trives, især når vinteren melder sig, og det begynder at blive koldere udenfor, og især hvis du holder fugle i udendørs bure. Derfor finder du i vores udvalg også en varmeplade, der kan holde din fugls omgivelser, fx drikkevandet, frostfrit, når vejret bliver koldt. På den måde behøver du ikke bekymre dig, om din fugl har adgang til vand i frostvejr. Med en varmeplade fryser drikkevandet aldrig til.

Skab de perfekte betingelser med produkter fra Avifauna

Når det kommer til din fugls trivsel, går vi ikke på kompromis med kvaliteten af udstyr. Med produkter fra Avifauna kan du skabe de rette betingelser for dine fjerede venner, så de altid har det godt. Det gælder selvfølgelig uanset, om du holder fugle inden- eller udendørs. Tag et kig i vores store sortiment af fugleartikler, hvor du finder alt, hvad du skal bruge til din fugl.

Er du i tvivl om, hvilket udstyr du skal købe til din fugl, må du ikke tøve med at kontakte os. Er det din første fugl, kan det være en jungle at finde rundt i de mange produkter, så her kan det være rart at søge hjælp først, inden du køber. Ring til os på telefon +45 22 44 01 35, eller skriv en mail til mail@avifauna.dk. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.