Foder-/drikketrug

Foder- og drikketrug er alfa omega at have i din fugls fuglebur. Uden mad og drikke duer helten nemlig ikke. Hvad end du eller din fugl er til skåle eller drikkeflasker til det daglige indtag af vand, så finder du det hos os. Vi fører også flere varianter af foderskåle, så du kan finde den, der passer til jeres behov. Mange af vores foder- og drikketrug er desuden udstyret med beslag, så de kan hænges op i buret, men vi forhandler også skåle og vandautomater til fugle, der blot kan stå i bunden af fugleburet eller hønsegården.

Sagt med andre ord — hos os finder du foder- og drikketrug i mange udformninger, så du kan finde de rette varianter til dig og din fugl. Kast et blik på vores udvalg nedenfor! Vi er sikker på, at du finder produkter til jeres behov!

Drikkerør og foderskåle til din fugl

Er du på udkig efter drikkerør til fugle, så synes vi, at du skal tage et kig på vores hvide drikkerør, der kan indeholde 70 ml vand. Fordelen ved dette drikkerør er, at bunden er udstyret med en åbent drikketrug, som mindsker smuds i vandet samt fordampning. Vi anbefaler dog stadig, at vandet skiftes dagligt, samt at drikkerøret ligeså rengøres dagligt.

Til fuglens foder finder du hos os vores hvide foderskål, der måler 7,5 x 5,5 x 4 cm. Skålen er produceret i kraftigt, hvid plastik og er udstyret med to kroge, så skålen nemt kan hænges op i fugleburet.

Mangler du andet til din fugl?

Så er du landet det helt rette sted! Hos Avifauna fører vi et stort og godt udvalg af fugleartikler. I vores sortiment finder du blandt andet fuglebure og bundmateriale dertil, reder, redekasser og redetilbehør samt legetøj og fugleringe.

Vi fører også et større udvalg af fuglefoder, så du kan finde det rette produkt til din flyvende ven. Hos os finder du blandt andet flere forskellige frøblandinger, rene frøsorter og specialfoder-blandinger. Uanset om du har små fugle, som undulater, eller større fugle, som papegøjer, finder du foder til kæledyrene her.

Hos Avifauna gør vi alt for at gøre vores kunder glade!

Derfor opnår du hos os gratis fragt ved køb over 299 kr. — og vi sender vores varer ud inden for max. 3 hverdage, så du hurtigt kan gøre brug og nyde godt af dit køb. Det, mener vi, er god kundeservice!

At hjælpe vores kunder bedst muligt på vej ligger også højt på vores prioriteringsliste. Vi står klar til hjælpe dig med, hvad end du måtte have brug for. Har du spørgsmål til en ordre, ønsker du yderligere produktinformationer, eller har du brug for vejledning, skal du ikke tøve med at kontakte os! Du kan fange os på telefonnummeret +45 22 44 01 35 eller på vores mail mail@avifauna.dk alle hverdage. Du kan selvfølgelig også kontakte os via vores kontaktformular alle døgnets 24 timer, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!