Mus- & rottefælder

Har du fået mus eller rotter, og ønsker du at slippe af med dem hurtigst muligt? Så skynd dig at tage et kig i vores udvalg af muse- og rottefælder. Hvad enten det gælder smækfælder eller andre typer fælder til at indfange skadedyr, så finder du det hele hos Avifauna.

Vores effektive fælder kan bruges til at indfange skadedyr i både private boliger, restaurationer og andre steder, der er blevet ramt af mus eller rotter. Muse- og rottefælderne fås i forskellige størrelser alt efter problemets omfang, så tjek vores sortiment herunder og find den rette fælde, der kan hjælpe dig af med skadedyrene.

Bekæmp skadedyr med smækfælder til rotter og mus

Smækfælder er en af de mest almindelige fælder til indfangning af mus og rotter. Derfor forhandler vi naturligvis denne type muse- og rottefælder hos Avifauna. Smækfælderne er fremstillet i bøgetræ med lokkemadsholder og kraftig fjeder.

Disse typer smækfælder er en nem og effektiv måde at slippe af med mus og rotter på. Smækfælden er let at aktivere efter at have sat den valgte lokkemad fast. Du kan med fordel vælge noget kalorietæt og fedtholdigt madding, f.eks. et stykke ost eller pølse. Både rotter og mus er nysgerrige af sind, så en smækfælde med en godbid vil med stor sandsynlighed kunne lokke dem til, så du kan slippe af med de ubudne gæster.

Find også øvrige muse- og rottefælder her

Foretrækker du at indfange mus eller rotter levende, har vi også fælder til dette formål. Du kan bl.a. få burfælder og gitterfælder, der er velegnet til massefangst af mus eller rotter. Burfælderne er udstyret med en vippeplade, der smækker i, når rotten eller musen kravler ind i fælden.

Denne type fælde skader dermed ikke dyrene, og du kan efterfølgende frigive dyret væk fra huset, hvis ikke du ønsker at aflive det. Har du små børn eller kæledyr, er denne type fælde en mere sikker løsning end en smækfælde, da du ikke risikerer, at børnefingre eller nysgerrige hundesnuder kommer i klemme.

Avifauna – din online dyrehandel

Hos Avifauna har vi et kæmpe udvalg af dyreartikler til kæledyr, hvad enten det gælder fisk, fugle og gnavere eller andre firbenede venner som hunde og katte. På den måde kan du finde alt, hvad du har brug for til dine kæledyr samlet på ét sted – og endda til særledes gode priser.

Har du brug for råd og vejledning til at vælge de rette produkter, hjælper vi naturligvis hellere end gerne med det. Tøv derfor ikke med at kontakte os, enten via tlf. +45 74 67 81 31, på vores mail mail@avifauna.dk eller via vores kontaktformular.