Nylon-seler

Har din hund tendens til at trække i snoren, når I går ture? Så er en sele måske et godt valg til dig og din hund. En sele mindsker risikoen for nakkeskader, da trykket fordeles mere ligeligt over brystet og skuldre, og ikke kun ved halsen eller nakken.

Hos Avifauna forhandler vi nylon hundeseler til de fleste hunderacer og i mange forskellige størrelser. Der er altså rig mulighed for at finde netop den sele, som passer til din hund. Du finder både de klassiske, tynde H-seler i flere farver og med indbygget refleks samt en mere støttende hundesele i nylon. Gå på opdagelse i udvalget herunder, og find din favorit blandt vores seler.

Hvorfor du skal vælge en hundesele i nylon

Der er flere fordele ved at vælge en hundesele i nylon. For det første fremstilles de fleste seler i dag i nylon, da det både er et slidstærkt materiale, der kan holde til lidt af hvert, men det er også et behageligt materiale for din hund at have på.

For at andet er nylonseler oftest billigere end andre typer seler på markedet netop pga. materialet. Selvom det er billigere, betyder det dog ikke en ringere kvalitet. Og for det tredje er nylon et praktisk valg, da det er nemt at rengøre. Ikke alle seler må komme i vaskemaskinen, men uanset hvad, er de nemme at gøre rene, hvis de er blevet beskidte.

Et stort udvalg af hundeseler

Hvis vores nylonseler ikke faldt i din smag, har du rig mulighed for at finde en anden hundesele, der passer til dit og din hunds behov. Blandt vores udvalg af seler finder du bl.a. seler fra de populære mærker, Curli og Julius-K9, som er nogle af de bedste på markedet ift. sikkerhed og kvalitet.

Hundeseler fra Julius-K9 er et særligt populært valg blandt mange hundeejere pga. selernes ergonomiske pasform, som sørger for at fordele trykket ligeligt over hele brystområdet. Curli-selerne er udstyret med DogFinder ID. Som ejer skal du blot registrere selen på DogFinders-hjemmesiden, og så kan du altid finde din hund igen, hvis den har selen på, når den løber væk.

Find alt til din hund hos Avifauna

Hos Avifauna forhandler vi ikke blot hundeseler. Så hvis du i samme omgang er på udkig efter andet udstyr til din hund, er du kommet til det rette sted. Vi forhandler et stort og bredt udvalg af hundeartikler, fx hundesenge, hundefoder, hundefrakker samt vand- og foderskåle. Vi tør næsten godt love dig, at du kan finde lige det, du mangler blandt alle vores produkter.

Er der en vare, som du ikke kan finde i vores webshop? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Nogle gange er det muligt for os at skaffe specifikke og ønskede varer hjem, så det er altid et forsøg værd. Vi kan kontaktes via telefon +45 22 44 01 35 eller på mail mail@avifauna.dk. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.