Julius K9

Skal du have fat i en hundesele til din hund? Måske den gamle sele trænger til en opgradering? Hos Avifauna finder du et godt udvalg af hundeseler til både store og små hunde. Vi anbefaler især Julius K9 som din hunds næste halsbånd. Den største fordel ved denne sele er, hvordan selen fordeler trykket fra snoren og dermed ikke belaster halsområdet.

Julius K9-selerne fås i mange forskellige størrelser, så du kan finde lige netop den sele, der passer til din hunds højde og drøjde. Selerne kan desuden købes i et hav af forskellige farver, og du finder både selerne i den klassiske farve sort, men også i mere iøjnefaldende farver som neon. Til dig, der ønsker, at din hund blender lidt ind ift. naturens omgivelser, har vi også camouflagefarvede Julius K9-seler. Tjek vores udvalg ud nedenfor, og find den hundesele, der passer til dine og din hunds behov.

Derfor skal du vælge en Julius K9-sele til din hund!

Hvis du gerne vil sikre din hunds helbred bedst muligt, så synes vi, at du skal overveje at bruge en Julius K9-hundesele frem for fx et hundehalsbånd, når du skal have din hund i snor. Fordelen ved denne brystsele er dens optimale vinkel. Vinklen sørger for, at det tryk, din hund oplever, når der trækkes i snoren, fordeles på hele brystet og ikke kun hals- og nakkeområdet.

Hvalpe, der vokser, har godt af at være iført en sele, fordi de undgår utilsigtede skader og skævvridninger. Voksne og aktive hunde, samt ældre og skadede hunde, har også godt af hundeseler, da de undgår overbelastning og skader på bløddele. Alle hunde har altså gavn af Julius K9-seler, når de skal i snor, hvad end det er på de daglige gåture, når de står trofast ude foran supermarkedet eller noget helt tredje.

Er du på udkig efter andre seler til din hund?

Fortvivl ikke! Udover vores populære Julius-hundesele, forhandler vi hos Avifauna hundeseler fra en bred vifte af andre mærker, fx Stay, Lead’n’Walk, Curli og Dogman. Kast et blik på vores udvalg af seler, og find varianten til jer!

Husk, at du hos Avifauna også finder et bredt udvalg af artikler til din hund. Gå på opdagelse i vores sortiment af hundeartikler, hvor du blandt andet finder godbidder, liners, loppemidler, hundesenge og meget, meget mere.

Har du brug for hjælp?

Hos Avifauna ønsker vi at hjælpe vores kunder så godt på vej som muligt. Har du brug for yderligere informationer om et produkt, vil du høre til en eksisterende ordre, eller har du brug for vejledning, så tøv da ikke med at kontakte os!

Du kan træffe os på telefonnummeret +45 22 44 01 35 alle hverdage eller sende os en mail på mail@avifauna.dk alle døgnets 24 timer. På vores hjemmeside finder du også vores kontaktformular, som du kan udfylde, hvorefter vi tager fat i dig. Lige meget hvilken kontaktmetode, du foretrækker, står vi klar til at hjælpe dig. Vi glæder os til at høre dig!