Flexi liner

Som navnet indikerer, er flexi liner en fleksibel line. Flexi liners er ofte det foretrukne valg, når det kommer til hundesnore, pga. deres store fleksibilitet. Linen kan strækkes langt og giver selv de mest nysgerrige hunde mulighed for at gå på opdagelse, mens de er i snor.

Hos Avifauna finder du et bredt udvalg af flexi liners i forskellige varianter og farver samt forskellige længder af selve lineren. På den måde kan du finde lige nøjagtigt den liner, som passer til dine og din hunds behov. Du finder også tilbehør til flexi hundesnore hos Avifauna, som opgraderer funktionen og effektiviteten af din liner. Tjek vores udvalg ud nedenfor, og find det rette match til dig og din hund.

Find den rette liner til din bedsteven

Flexi liners er ofte tilpasset de forskellige størrelser og vægte, som hunde har. Hos Avifauna anbefaler vi derfor, at du tager din hunds mål i betragtning, når du køber en flexi liner til din hund.

Har du fx en hund, der vejer mindre end 50 kg, så tag et kig på vores FLEXI NEW COMFORT - BÅND 8 mtr. Denne flexi line er produceret til lidt større hunde. Lineren fås i både rød og sort, og den har en line-længde på 8 meter.

Til mindre hunde finder du også flexi liners hos Avifauna. Se fx vores FLEXI NEW COMFORT SNOR - 5 mtr. Flexi lineren findes i to størrelser: str. S til hunde under 12 kg og str. M til hunde under 20 kg. Den fås i flere forskellige farver og har en line-længde på 5 meter.

Alt inden for hundesnore- og halsbånd hos Avifauna

Udover selve flexi lineren finder du hos Avifauna også tilbehør, du kan koble på lineren. Vi forhandler fx bokse i flere størrelser, som kan bruges til fx godbidder eller hundeposer. Du finder også en LED-lygte, der kan sættes på flexi lineren, så din og din hunds synlighed øges på aftenturene. Et plus ved denne lygte er desuden, at så snart du har lineren, har du lygten. Du undgår altså at finde ud af halvvejs på turen, at du har glemt lygten derhjemme.

Vil du prøve noget andet end flexi liners? Tag et kig vores udvalg af andre liners. Hos Avifauna forhandler vi liners i mange forskellige materialer, farver og længder. Vi har fx liners i både læder, nylon og metal. Du finder også et bredt udvalg af halsbånd hos Avifauna, som du kan mikse og matche med forskellige liners. Med andre ord: Du kan altså finde lige den liner og det halsbånd, du ønsker!

Kan vi hjælpe dig med noget?

Har du spørgsmål, forespørgsler eller andet – kontakt os endelig! Hos Avifauna sætter vi en dyd i at hjælpe vores kunder, så de kan få den bedst mulige købsoplevelse hos os.

Derfor bestræber vi os også på at sende alle ordrer inden for 48 timer. På den måde er du sikret at få din vare leveret hurtigst muligt, så du kan nyde af dine nyindkøbte produkter.