Akvarieartikler

Hos Avifauna har vi Danmarks største udvalg til dine kæledyr, herunder en masse akvarieartikler. Hvis du allerede har et akvarie, eller har planer om at få et derhjemme, så skal du bruge en masse akvarietilbehør, så dine fisk kan få det bedst mulige liv. Hvis du har svært ved at finde rundt i alle de ting, som man skal have styr på til et akvarie, så tag et kig på vores mange artikler nedenfor.

Akvarieartikler til en god pris

Der er en del forskellige ting, du skal have, når du har et akvarie. Derfor er det også vigtigt for os hos Avifauna at holde priserne på det enkelte akvarietilbehør nede. For eksempel kan du købe pumper og filtre til akvariet for 299 kroner, eller akvariebelysning for 499 kroner. Det behøver altså ikke at koste meget at købe akvarielys eller et akvariefilter, så dine fisk kan leve i et godt miljø.

Masser af tilbehør

Det er muligt at købe en hel masse akvarietilbehør hos os. En ting, som er vigtig for at skabe et godt miljø for dine fisk i akvariet, er planter. Ligesom planter over jorden er med til at rense luften, er akvarieplanter også med til at gøre det miljø, som fiskene lever i mere behageligt. Samtidig ser det rigtig flot ud med akvarieplanter, og det er med til at skabe endnu mere liv til dit akvarie, end hvis der blot svømmede fisk rundt.

Pas godt på dine fisk

Det er vigtigt, at man passer sine fisk ordentligt. Der er en del ting, som du kan gøre for at passe dem bedst muligt. Vælg den rigtige størrelse akvarium, der er forskel på, hvilken størrelse det skal være, alt efter hvilke fisk du har. Hold vandet rent og sundt ved at skifte det løbende.

Du skal huske at fodre dine fisk med den rigtige mængde fiskefoder. Hold generelt øje med, om dine fisk trives. Oplever du, at de begynder at svømme underligt eller ændrer udseende, kan dette være et tegn på sygdom.

Gode begynderfisk

Hvis du ikke har haft et akvarie før, og derfor ikke ved noget om fisk, er der forskellige fiskearter, som er gode til at begynde med. Det drejer sig blandt andet om guppyer, som er en farverig fiskeart, der er meget populær, fordi de er aktive og fredelige. Så er der neontetra, som er kendt for deres neonfarvede striber. Dernæst er der maller, som dog er en rovfisk, der spiser andre fisk. De kan være med til at holde dit akvarie mere rent, fordi de spiser rester af fiskefoder og andre ting.

Inden du får fisk

Selvom ovenstående fisk er kendt for at være lette at pleje, er der stadigvæk nogle grundlæggende ting, som man skal være klar over, inden man får fisk. Det er et stort ansvar at holde akvariet rent, og skal man for eksempel på ferie i længere tid, er man nødt til at få nogen til at kigge efter dem.